Affinic Debugger

Affinic Debugger 2.0.1

Windows / Affinic / 1211 / Úplná špecifikácia
Popis

Affinic Debugger, tiež známy ako ADG, je výkonné grafické používateľské rozhranie (GUI) určené pre vývojárov, ktorí používajú debuggery pri svojej každodennej práci. Tento softvér je špecificky zameraný na GDB, GNU debugger a LLDB, LLVM debugger. Vďaka svojim intuitívnym grafickým oknám a ľahko použiteľnému rozhraniu môže ADG uvoľniť plný výkon týchto debuggerov tým, že vám umožní zobraziť viacero informácií v rámci jedného zobrazenia a ladiť pomocou niekoľkých kliknutí.

Jednou z kľúčových vlastností ADG je jeho schopnosť poskytovať integrovaný príkazový terminál, ktorý umožňuje používateľom priamo zadávať príkazy ladiaceho programu. Táto funkcia uľahčuje vývojárom vykonať akúkoľvek úlohu, ktorú by normálne robili v textovom režime, bez toho, aby museli prepínať tam a späť medzi rôznymi oknami alebo aplikáciami.

ADG je k dispozícii na platformách Linux/Windows/Mac OS X, vďaka čomu je prístupný pre všetky typy vývojárov bez ohľadu na preferovaný operačný systém. Či už pracujete na osobnom projekte alebo vyvíjate softvér profesionálne, ADG vám môže pomôcť zefektívniť proces ladenia a zefektívniť vašu prácu.

Vlastnosti:

1. Grafické používateľské rozhranie: GUI poskytované programom Affinic Debugger uľahčuje vývojárom prechádzať zložitými úlohami ladenia.

2. Viacnásobné zobrazenia informácií: S viacerými informačnými zobrazeniami dostupnými v jednom okne môžu používatelia jednoducho sledovať všetky relevantné údaje pri ladení svojho kódu.

3. Integrovaný príkazový terminál: Integrovaný príkazový terminál umožňuje používateľom zadávať príkazy ladiaceho programu priamo do aplikácie bez toho, aby museli prepínať medzi rôznymi oknami alebo aplikáciami.

4. Kompatibilita medzi platformami: Affinic Debugger bezproblémovo funguje na platformách Linux/Windows/Mac OS X, vďaka čomu je dostupný pre všetky typy vývojárov bez ohľadu na ich preferovaný operačný systém.

5. Jednoduché ladenie: Len niekoľkými kliknutiami môžu používatelia jednoducho nastaviť body prerušenia, prechádzať kódom riadok po riadku a kontrolovať premenné počas behu, čo robí ladenie oveľa jednoduchším ako kedykoľvek predtým.

Výhody:

1. Zvýšená efektivita: Poskytnutím intuitívneho GUI spolu s viacerými informačnými zobrazeniami v rámci jedného okna a integrovaným príkazovým terminálom; Affinic Debugger pomáha zvýšiť efektivitu vývojárov zefektívnením procesu ladenia.

2. Vylepšené možnosti ladenia: Vďaka svojim výkonným funkciám, ako je jednoduché nastavenie bodov prerušenia pomocou niekoľkých kliknutí; krokovanie kódu riadok po riadku; Affinic Debugger, ktorý kontroluje premenné počas behu atď., poskytuje vylepšené možnosti, vďaka ktorým je ladenie oveľa jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Záver:

Na záver, ak hľadáte výkonné, ale ľahko použiteľné grafické používateľské rozhranie (GUI), ktoré vám pomôže zefektívniť proces ladenia, potom nehľadajte nič iné ako Affinic Debugger! Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam, ako je viacero zobrazení informácií v rámci jedného okna, spolu s integrovaným príkazovým terminálom, sa odlišuje od iných podobných nástrojov dostupných na dnešnom trhu! Tak načo čakať? Stiahnite si Affinic Debugger ešte dnes a začnite zlepšovať svoj vývojový pracovný postup!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Affinic
Stránka vydavateľa http://www.affinic.com
Dátum vydania 2016-01-18
Dátum pridania 2016-01-18
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Ladiaci softvér
Verzia 2.0.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1211

Comments: