Job Out Bid for Android

Job Out Bid for Android 1.2

Android / JobOutBid / 26 / Úplná špecifikácia
Popis

Job Out Bid for Android je výkonný obchodný softvér, ktorý spája zákazníkov s poskytovateľmi služieb a umožňuje im zverejňovať pracovné ponuky a prijímať ponuky od kvalifikovaných odborníkov. Či už ste samostatne zárobkovo činná osoba alebo hľadáte spoľahlivé služby, Job Out Bid vám pomôže získať najlepšiu dostupnú ponuku.

Pomocou ponuky Job Out Bid môžete jednoducho zverejniť svoju prácu a získať ponuky na vašu službu za najlepšiu cenu. Môžete si tiež prezrieť úžasný výber služieb, ktoré Job Out Bid ponúka. Softvér vás spojí so zákazníkom a umožní vám ponúkať a získavať pracovné miesta.

Jednou z kľúčových vlastností Job Out Bid je jej systém okamžitých správ, ktorý umožňuje klientom a uchádzačom komunikovať v reálnom čase. Táto funkcia zabezpečuje, že obe strany sú počas celého procesu na rovnakej stránke.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Job Out Bid je jej systém kontroly histórie pracovných miest, ktorý umožňuje klientom hodnotiť uchádzačov na základe ich výkonnosti. To pomáha zabezpečiť, aby sa o vaše pracovné miesta uchádzali iba kvalifikovaní odborníci.

Ako uchádzačovi vám tento softvér dáva príležitosť byť svojim vlastným šéfom. Môžete sa prihlásiť každý deň a uvidíte, aké úlohy ste vyhrali. Urobíte si vlastný rozvrh a príjem závisí od toho, koľko práce chcete skutočne urobiť.

Job Out Bid ponúka desiatky kategórií a vlastných ponúk, aby klienti našli presne to, čo potrebujú, za cenu, ktorá im vyhovuje. Je to ako eBay, ale pre pracovné služby!

Softvér tiež ponúka vysoko prispôsobiteľné pracovné ponuky, aby klienti mohli poskytnúť čo najviac podrobností o svojich potrebách. To zaisťuje, že uchádzači majú všetky informácie, ktoré potrebujú pred predložením svojich ponúk.

Nakoniec, jednou z najpôsobivejších vlastností Job Out Bid je jej celosvetová ponuka služieb, čo znamená, že bez ohľadu na to, kde na svete sa klient alebo uchádzač nachádza; majú prístup k tejto výkonnej platforme.

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý podnikový softvér, ktorý spája zákazníkov s poskytovateľmi služieb, potom nehľadajte nič iné ako Job Out Bid pre Android! Vďaka ľahko použiteľnému rozhraniu, systému okamžitých správ, systému recenzií, desiatkam kategórií/vlastných ponúk možností; je to ako keby celý tím pracoval v zákulisí a čakal na váš ďalší projekt!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ JobOutBid
Stránka vydavateľa http://www.JobOutBid.com
Dátum vydania 2016-01-11
Dátum pridania 2016-01-11
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Aukčný softvér
Verzia 1.2
Požiadavky OS Android
Požiadavky Android 4.0.3 and up
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 26

Comments:

Najpopulárnejší