KTG DNS

KTG DNS 1.0

Windows / Kurtgoz Bilisim / 24 / Úplná špecifikácia
Popis

KTG DNS: Najlepší sieťový softvér pre dynamické DNS služby

Už vás nebaví neustále meniť lano? Chcete spoľahlivú a bezplatnú dynamickú službu DNS, ktorá vám umožní používať pevnú subdoménu ktgdns.com? Nehľadajte nič iné ako KTG DNS, dokonalý sieťový softvér pre dynamické služby DNS.

S KTG DNS je prijatie subdomén ako člena ktgdns.com jednoduché a bezproblémové. Môžete ho okamžite začať používať bez zložitého nastavovania alebo konfigurácie. Všetko, čo potrebujete, je klient KTG DNS nainštalovaný na vašom počítači, ktorý na spustenie vyžaduje Java.

Ale čo presne je dynamický DNS a prečo ho potrebujete? Poďme sa ponoriť do detailov.

Čo je dynamický DNS?

Dynamic Domain Name System (DNS) je služba, ktorá mapuje názvy domén na adresy IP. Umožňuje používateľom pristupovať k webovým stránkam alebo iným zdrojom na internete pomocou názvov domén čitateľných pre ľudí namiesto číselných adries IP.

Väčšina poskytovateľov internetových služieb (ISP) však svojim zákazníkom prideľuje dynamické IP adresy namiesto statických. To znamená, že vaša IP adresa sa môže často meniť, čo ostatným sťažuje prístup na vašu webovú stránku alebo server pomocou názvu domény.

Tu prichádza vhod dynamický DNS. Automaticky aktualizuje mapovanie medzi názvom vašej domény a aktuálnou IP adresou vždy, keď to váš ISP zmení. To zaisťuje, že ostatní môžu vždy nájsť a pripojiť sa k vašej webovej lokalite alebo serveru bez akéhokoľvek prerušenia.

Prečo si vybrať KTG DNS?

KTG DNS ponúka niekoľko výhod oproti iným dynamickým DNS službám:

1. Bezplatná služba: Na rozdiel od mnohých iných poskytovateľov, ktorí si za svoje služby účtujú poplatky, KTG poskytuje svojim klientom bezplatný prístup k svojmu výkonnému sieťovému softvéru.

2. Jednoduché nastavenie: Inštalačný proces s jedným kliknutím už nemôže byť jednoduchšie nastaviť klienta KTG na vašom počítači!

3. Spoľahlivý výkon: Naše servery sú umiestnené vo viacerých dátových centrách po celom svete, čo zaisťuje vysokú dostupnosť a rýchlu odozvu aj počas špičiek!

4. Bezpečné pripojenie: Používame technológiu šifrovania SSL, takže všetka komunikácia medzi našimi servermi a klientmi zostáva vždy bezpečná!

5. Prispôsobiteľné subdomény: Môžete si vybrať z rozsiahleho zoznamu dostupných subdomén pod ktgdns.com alebo si vytvoriť vlastné podľa svojich potrieb!

6. Užívateľsky prívetivé rozhranie: Naše intuitívne rozhranie uľahčuje správu domén, aj keď nie ste technicky zdatní!

7- Kompatibilita s viacerými operačnými systémami: Či už používate operačné systémy Windows, Mac OS X, Linux, BSD, Solaris, AIX alebo HP-UX; náš klient bude so všetkými bezproblémovo spolupracovať!

Ako funguje KTG?

KTG funguje tak, že používateľom poskytuje jedinečný názov hostiteľa pod ktgdns.com, ktorý môžu použiť ako svoj primárny názov domény namiesto toho, aby sa spoliehali na názov pridelený poskytovateľom internetových služieb, ktorý sa môže často meniť v dôsledku politiky uplynutia platnosti prenájmu DHCP.

Po registrácii u nás; jednoducho si stiahnite náš klientsky softvér do akéhokoľvek zariadenia pripojeného cez internetový protokol (IP), ako sú stolné počítače/notebooky/servery/smerovače atď., podľa toho ho nakonfigurujte zadaním prihlasovacích údajov poskytnutých počas procesu registrácie spolu s názvom hostiteľa, ktorý ste vybrali skôr, a potom kliknite na tlačidlo „Aktualizovať“ v rámci okno aplikácie. To je všetko, čo je potrebné od užívateľa – postaráme sa o odpočinok v zákulisí a zabezpečíme bezproblémové pripojenie 24/7/365 dní v roku!

Záver

Na záver, KGTDNS ponúka vynikajúce riešenie pre každého, kto hľadá spoľahlivé, dynamické služby DNS. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie, jednoduché nastavenie a prispôsobiteľné subdomény ho robia výnimočným medzi konkurentmi. Okrem toho skutočnosť, že tento výkonný sieťový softvér je úplne zadarmo, spoplatnenie len pridáva väčšiu hodnotu. KGTDNS sa znova a znova osvedčilo ako jedinečné v porovnaní s podobnými produktmi na dnešnom trhu. Tak prečo čakať? Zaregistrujte sa teraz a začnite využívať výhody, ktoré ponúka tento úžasný produkt!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Kurtgoz Bilisim
Stránka vydavateľa https://www.kurtgozbilisim.com
Dátum vydania 2015-12-08
Dátum pridania 2015-12-08
Kategória Sieťový softvér
Podkategória Internetové operácie
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Java 8
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 24

Comments: