HP LaserJet 1020 Printer Driver

HP LaserJet 1020 Printer Driver 20120918

Windows / Hewlett Packard Development Company / 520508 / Úplná špecifikácia
Popis

Ovládač tlačiarne HP LaserJet 1020 musí mať každý, kto vlastní sériu tlačiarní HP LaserJet 1020 alebo 1022. Tento ovládač je navrhnutý tak, aby poskytoval základné funkcie tlače a podporu pre operačné systémy Windows 8. S týmto ovládačom môžete jednoducho tlačiť dokumenty, fotografie a ďalšie súbory.

Jednou z kľúčových funkcií ovládača tlačiarne HP LaserJet 1020 je jeho hostiteľská funkcia Plug and Play. To znamená, že na to, aby ste mohli začať s tlačiarňou, nemusíte inštalovať žiadny ďalší softvér ani ovládače. Jednoducho pripojte tlačiareň, nainštalujte ovládač a ihneď začnite tlačiť.

Balík Plug and Play, ktorý je súčasťou tohto ovládača, poskytuje všetky základné funkcie tlače, ktoré potrebujete, aby ste mohli začať. Môžete jednoducho tlačiť čiernobiele dokumenty rýchlosťou až 15 strán za minútu (ppm), vďaka čomu je ideálna pre domáce kancelárie alebo malé podniky, ktoré vyžadujú rýchlu tlač dokumentov.

Ovládač tlačiarne HP LaserJet 1020 okrem základných možností tlače podporuje aj rad pokročilých funkcií, vďaka ktorým je ešte všestrannejší. Tento ovládač môžete použiť napríklad na tlač na rôzne typy a veľkosti papiera vrátane obálok, štítkov, kartónu, priehľadných fólií a ďalších.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto ovládača je podpora viacerých jazykov. Či už pracujete v angličtine alebo v inom jazyku, môžete si byť istí, že vaše dokumenty budú vždy vytlačené presne.

Celkovo možno povedať, že ak vlastníte sériu tlačiarní HP LaserJet 1020 alebo 1022 a chcete od svojho zariadenia spoľahlivý výkon bez akýchkoľvek problémov alebo starostí s komplikovanou inštaláciou softvéru – potom nehľadajte nič iné ako ovládač tlačiarne HP LaserJet 1020!

Kľúčové vlastnosti:

- Funkcia Plug-and-Play založená na hostiteľovi

- Základné funkcie tlače

- Podpora Windows8

- Rýchlosť tlače až 15 str./min

- Podporuje viacero typov a veľkostí papiera

- Podporuje viacero jazykov

Požiadavky na systém:

Používanie ovládača tlačiarne HP LaserJet 1020 vo vašom počítačovom systéme vyžaduje určité minimálne systémové požiadavky, ktoré sú nasledovné:

Operačný systém: Microsoft Windows XP (32-bit), Vista (32-bit), Windows7 (32-bit), Windows8 (32-bit)

Procesor: Procesor Intel Pentium II

RAM: minimálne 512 MB RAM

Miesto na pevnom disku: Minimálne 150 MB voľného miesta na pevnom disku

Záver:

In conclusion,theHPLaserjetPrinterDriverisaveryusefulsoftwareforanyoneowninganHPLaserjetprinter.ItprovidesbasicprintingfunctionsandhostbasedPlugandPlayfunctionalitywhichmakesitveryeasytouse.ThePlugandPlayBundleincludedwiththisdriverprovidesallthebasicprintingfunctionsthatyouneedtogetstarted.Youcaneasilyprintblack-and-whitedocumentsatspeedsofupto15pagesperminute(ppm).Italsosupportsmultiplelanguages,makingitidealforuserswhoworkinadifferentlanguage.Inadditiontoitsbasicprintingcapabilities,thisdriveralsosupportsadvancedfeatureslikeprintingonvarioussizesofpapers,envelopes,andcardstock.Ifyouarelookingforareliableperformingprinterwithoutanyhassleorcomplicatedsoftwareinstallations-thentheHPLaserjetPrinterDriveristheperfectchoiceforyou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Hewlett Packard Development Company
Stránka vydavateľa http://www.hp.com/
Dátum vydania 2016-04-20
Dátum pridania 2015-12-06
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 20120918
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 143
Celkový počet stiahnutí 520508

Comments: