MediaLion DVD Ripper Platinum

MediaLion DVD Ripper Platinum 8.6.6

Windows / MediaLionSoft / 9527 / Úplná špecifikácia
Popis

MediaLion DVD Ripper Platinum je výkonný video softvér, ktorý vám umožňuje kopírovať DVD do rôznych formátov, ako sú VCD, DivX, AVI, MPEG, VOB a MP3. Vďaka vysokej rýchlosti kopírovania a vynikajúcej kvalite výstupu je MediaLion DVD Ripper Platinum dokonalým nástrojom pre každého, kto si chce vychutnať svoje obľúbené filmy na rôznych zariadeniach.

V porovnaní s iným softvérom na kopírovanie DVD dostupným na dnešnom trhu ponúka MediaLion DVD Ripper Platinum viac nastavení, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií. Môžete jednoducho kopírovať disky DVD podľa vlastnej veľkosti súboru alebo rozdeliť výstupné súbory tak, aby sa zmestili na váš disk CD-R. Okrem toho môžete pri kopírovaní diskov DVD vybrať cieľové titulky a zvukové stopy.

Jednou z najlepších vlastností MediaLion DVD Ripper Platinum je jeho schopnosť ripovať akýkoľvek segment DVD. To znamená, že si môžete vybrať, ktorú časť filmu chcete vystrihnúť namiesto toho, aby ste museli vytrhávať celý film. Táto funkcia sa hodí, keď chcete len konkrétnu scénu alebo kapitolu z filmu.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré uľahčuje používanie každému bez ohľadu na jeho technické znalosti. Len niekoľkými kliknutiami môžu používatelia začať kopírovať svoje DVD bez akýchkoľvek problémov.

MediaLion DVD Ripper Platinum poskytuje užívateľom úplne nový zážitok, pokiaľ ide o kopírovanie DVD. Ponúka vysoké rýchlosti kopírovania a vynikajúcu kvalitu výstupu, čo z neho robí jednu z najlepších možností dostupných na dnešnom trhu.

Okrem všetkých týchto funkcií uvedených vyššie MediaLion DVD Ripper Platinum podporuje aj dávkovú konverziu, čo znamená, že používatelia môžu konvertovať viacero súborov naraz, čo im ušetrí čas a námahu.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny a spoľahlivý spôsob, ako ripovať svoje obľúbené filmy z diskov DVD do rôznych formátov, potom nehľadajte nič iné ako MediaLion DVD Ripper Platinum!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ MediaLionSoft
Stránka vydavateľa http://www.medialionsoft.com
Dátum vydania 2015-11-24
Dátum pridania 2015-11-24
Kategória Video softvér
Podkategória Softvér DVD
Verzia 8.6.6
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 9527

Comments: