BorderTool TPS for Mac

BorderTool TPS for Mac 0.0b26

Mac / xvi / 2135 / Úplná špecifikácia
Popis

BorderTool TPS pre Mac: The Ultimate Borderlands: The Pre-Sequel Saved Game Editor

Ak ste fanúšikom série Borderlands, potom viete, aké dôležité je mať správnu výbavu a štatistiky, aby ste mohli bojovať s tými najťažšími nepriateľmi. Ale čo keby ste si mohli prispôsobiť svoju uloženú hru, aby ste získali výhodu? Tu prichádza BorderTool TPS.

BorderTool TPS je editor uložených hier, ktorý vám umožňuje upravovať vaše profily a uložené hry v Borderlands: The Pre-Sequel. S týmto výkonným nástrojom môžete upravovať všetko od svojich zlatých kľúčov a skvelých štatistík až po meny, zbrane, zručnosti a predmety.

Či už chcete rýchlo postúpiť na vyššiu úroveň, alebo sa len chcete zabaviť s novým vybavením a schopnosťami, BorderTool TPS má všetko, čo potrebujete. A čo je najlepšie, je k dispozícii pre používateľov počítačov Mac!

Kľúčové vlastnosti:

- Upraviť profily: Pomocou BorderTool TPS môžete jednoducho upraviť nastavenia svojho profilu, ako sú zlaté kľúče a zlé štatistiky.

- Upravte uložené hry: Chcete viac peňazí alebo lepšie zbrane? Žiaden problém! Všetky aspekty uložených hier môžete ľahko upravovať.

- Ľahko použiteľné rozhranie: Aj keď nie ste technicky zdatní, používanie BorderTool TPS je hračka vďaka jeho intuitívnemu rozhraniu.

- Kompatibilita s Mac OS X: Na rozdiel od iných editorov uložených hier, ktoré sú k dispozícii iba pre používateľov systému Windows, BorderTool TPS bezproblémovo funguje v systéme Mac OS X.

Ako to funguje:

Používanie BorderTool TPS je jednoduché. Najprv si stiahnite softvér z našej webovej stránky a nainštalujte ho do počítača Mac. Potom otvorte program a vyberte buď "Profil" alebo "Uložená hra" v závislosti od toho, aký aspekt hry chcete upraviť.

Odtiaľ jednoducho vykonajte požadované zmeny pomocou ľahko použiteľného rozhrania. Po dokončení úprav kliknite na tlačidlo Uložiť zmeny v pravom dolnom rohu obrazovky.

A je to! Váš upravený profil alebo uložená hra budú okamžite pripravené na použitie.

Prečo si vybrať nás?

Na našej webovej stránke sme hrdí na to, že poskytujeme vysokokvalitné softvérové ​​nástroje pre hráčov, ako ste vy. Chápeme, aké frustrujúce môže byť, keď hry neponúkajú dostatok možností prispôsobenia alebo keď sa pokrok zdá príliš pomalý – preto sme vytvorili nástroje ako BorderTool TPS!

Náš tím má dlhoročné skúsenosti s vývojom softvérových riešení špeciálne navrhnutých pre hráčov, ktorí chcú väčšiu kontrolu nad svojimi hernými zážitkami bez toho, aby mali technické znalosti o programovacích jazykoch ako C++ atď.

Ak teda hľadáte jednoduchý spôsob, ako si prispôsobiť svoj herný zážitok v jednom z najpopulárnejších titulov súčasnosti – nehľadajte ďalej než na našu webovú stránku!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ xvi
Stránka vydavateľa http://xvi.rpc1.org/
Dátum vydania 2015-11-12
Dátum pridania 2015-11-12
Kategória Hry
Podkategória Hry a editory
Verzia 0.0b26
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2135

Comments:

Najpopulárnejší