Low Voltage Electrical Design

Low Voltage Electrical Design 1.1.0

Windows / Future iT / 286 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste elektroinžinier alebo dizajnér, ktorý strávi nespočetné množstvo hodín projektovaním nízkonapäťových rozvodných sietí a kabeláže? Myslíte si, že idete hlboko do zložitých matematických rovníc, aby ste dokončili vyhovujúce návrhy s presnými výpočtami? Ak áno, máme pre vás dokonalé riešenie – nízkonapäťový elektrický dizajn.

Predstavujeme vám L.V. Electrical Design light, výkonný vzdelávací softvér navrhnutý špeciálne pre elektrotechnikov a dizajnérov. Tento softvér dokáže vykonať všetky potrebné výpočty pre návrh káblov, skratový prúd pre transformátor a káble, pokles napätia, korekciu účinníka pomocou banky kondenzátorov a vykonať všetky výpočty pre projekty energetických sietí podľa medzinárodných noriem.

L.V. Electrical Design light sa skladá z troch programov, ktoré umožňujú užívateľom vypočítať:

1. Korekcia účinníka: Zlepšite účinník vášho projektu.

2. Návrh kábla: Vypočítajte prierez kábla a špecifikáciu kábla.

3. Výpočet skratu: Vypočítajte skrat od transformátora k poslednej panelovej doske pre šesť stupňov.

Tento softvér je plne v súlade s medzinárodnými elektrotechnickými normami a kódmi, ako sú IEC 60502, IEC 60228, BS 5476, BS 7889, BS 5467. Je tiež dostatočne flexibilný na to, aby umožnil dizajnérom používať faktory vo svojich výpočtoch podľa požiadaviek projektu a zároveň ich varovať, ak existujú nejaké zlé alebo nelogické vstupy.

L.V. Electrical Design light je ekonomické riešenie, ktoré šetrí čas a námahu a zároveň odstraňuje bolesti hlavy pre všetky strany zapojené do postupu projektu – vrátane klientov! S týmto softvérom na dosah ruky môžete urýchliť svoju prácu bez toho, aby ste obetovali presnosť alebo súlad s priemyselnými štandardmi.

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý vzdelávací softvér, ktorý zjednoduší zložité elektrotechnické úlohy a zároveň zaistí súlad s medzinárodnými normami – nehľadajte nič iné ako návrh elektrotechniky s nízkym napätím!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Future iT
Stránka vydavateľa http://www.software.almostkbl.net/index.php
Dátum vydania 2015-11-11
Dátum pridania 2015-11-11
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Vedecký softvér
Verzia 1.1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 286

Comments: