NeuroSolutions (64-bit)

NeuroSolutions (64-bit) 7.1.0.0

Windows / nDimensional / 1186 / Úplná špecifikácia
Popis

NeuroSolutions (64-bit) je výkonný nástroj na vývoj neurónových sietí, ktorý ponúka vysoko grafické rozhranie na navrhovanie a vývoj neurónových sietí. Tento softvér je navrhnutý tak, aby používateľom poskytol neobmedzené prostredie na vytváranie neurónových sietí, ktoré možno použiť na výskum alebo riešenie skutočných problémov.

Inštalačný program obsahuje skúšobné verzie troch produktov: NeuroSolutions, NeuroSolutions for Excel a Sprievodca vlastným riešením. Tieto produkty bezproblémovo spolupracujú a poskytujú používateľom komplexnú sadu nástrojov na navrhovanie a implementáciu neurónových sietí.

NeuroSolutions je vlajkovou loďou tohto balíka nástrojov. Ponúka intuitívne, modulárne rozhranie pre návrh siete založené na ikonách, ktoré uľahčuje rýchle a efektívne vytváranie zložitých neurónových sietí. Softvér tiež obsahuje pokročilé učebné postupy, ako je opakované spätné šírenie, spätné šírenie v čase a genetická optimalizácia.

Jednou z kľúčových funkcií NeuroSolutions je jeho voliteľný doplnok Accelerator. Tento doplnok využíva obrovský výpočtový výkon grafických kariet využívajúcich technológiu CUDA alebo OpenCL, aby poskytoval výrazné zvýšenie výkonu pri trénovaní rozsiahlych neurónových sietí.

NeuroSolutions for Excel je ďalším cenným nástrojom, ktorý je súčasťou tohto balíka. Je to doplnok programu Microsoft Excel, ktorý zjednodušuje proces získavania údajov do a z vašej siete tým, že poskytuje bezproblémovú integráciu medzi vašimi tabuľkovými údajmi a modelom neurónovej siete.

Nakoniec je tu Sprievodca vlastným riešením, ktorý automaticky generuje knižnice dynamických odkazov (DLL) z akejkoľvek neurónovej siete vytvorenej pomocou NeuroSolutions. Tieto knižnice DLL potom môžu byť vložené do vašej vlastnej aplikácie, čo vám umožní plne využívať všetky výhody, ktoré ponúkajú neurónové siete, bez toho, aby ste museli sami písať akýkoľvek kód!

Celkovo NeuroSolutions (64-bit) poskytuje vývojárom všetko, čo potrebujú na rýchle a jednoduché vytváranie výkonných neurónových sietí a zároveň ponúka pokročilé funkcie, ako je akcelerácia GPU, ktoré umožňujú trénovať ešte väčšie modely než kedykoľvek predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ nDimensional
Stránka vydavateľa http://www.nd.com/
Dátum vydania 2015-11-03
Dátum pridania 2015-11-03
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Špecializované nástroje
Verzia 7.1.0.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1186

Comments: