VisualKeys

VisualKeys 1.1.0.0

Windows / MicSoft / 48 / Úplná špecifikácia
Popis

VisualKeys – dokonalé riešenie pre zobrazenie stavu klávesnice

Už vás nebaví vedieť, či sú klávesy Caps Lock alebo Num Lock zapnuté alebo vypnuté? Zdá sa vám frustrujúce zadávať heslá, aby ste si uvedomili, že kláves Caps Lock bol celý čas zapnutý? Ak áno, VisualKeys je pre vás ideálnym riešením!

VisualKeys je malý softvérový nástroj, ktorý zobrazuje stav klávesov Caps Lock a Num Lock ako ikony v blízkosti hodín. To znamená, že vždy uvidíte, či sú tieto klávesy zapnuté alebo vypnuté, bez toho, aby ste ich museli hádať alebo testovať.

VisualKeys však nie je len o zobrazení stavu klávesnice. Je to tiež výkonný nástroj na prispôsobenie nastavení klávesnice a zlepšenie zážitku z písania. Pomocou VisualKeys môžete:

- Prispôsobte si vzhľad ikon stavu klávesnice

- Vyberte, ktoré klávesy sa majú zobraziť (Caps Lock, Num Lock, Scroll Lock)

- Nastavte klávesové skratky na zapínanie a vypínanie týchto klávesov

- Povoliť zvukové upozornenia pri stlačení týchto klávesov

Okrem týchto funkcií obsahuje VisualKeys aj praktický nástroj „Keyboard Viewer“, ktorý vám umožní zobraziť všetky znaky dostupné na vašej klávesnici. To je obzvlášť užitočné, ak píšete v inom jazyku ako v angličtine alebo potrebujete prístup k špeciálnym znakom.

Prečo teda zvoliť VisualKeys pred inými podobnými softvérovými pomôckami? Tu je len niekoľko dôvodov:

1. Ľahko použiteľné rozhranie: VisualKeys má intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje prispôsobenie nastavení a zobrazenie stavu klávesnice na prvý pohľad.

2. Ľahký a rýchly: Na rozdiel od niektorých iných softvérových nástrojov, VisualKeys nespomalia váš počítač ani nezaberú príliš veľa miesta.

3. Dostupné ceny: V spoločnosti MicSoft veríme v poskytovanie vysokokvalitného softvéru za dostupnú cenu. Preto ponúkame VisualKeys za konkurencieschopnú cenu bez skrytých poplatkov.

4. Vynikajúca zákaznícka podpora: Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy s naším softvérom, náš priateľský tím zákazníckej podpory je tu vždy, aby vám pomohol.

Celkovo, ak hľadáte ľahko použiteľné a prispôsobiteľné riešenie na zobrazenie stavu klávesnice a zlepšenie zážitku z písania, potom nehľadajte nič iné ako VisualKeys od MicSoft!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ MicSoft
Stránka vydavateľa http://programmation.micsoft.fr/en/pages/index.php
Dátum vydania 2015-10-26
Dátum pridania 2015-10-26
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Iné
Verzia 1.1.0.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 48

Comments: