Ability Office

Ability Office 6.0.14

Windows / Ability Software / 10198 / Úplná špecifikácia
Popis

Ability Office: Ultimate Business Software Suite

V dnešnom uponáhľanom svete podnikania je nevyhnutné mať k dispozícii tie správne nástroje, aby ste si udržali náskok pred konkurenciou. Či už ste vlastníkom malého podniku alebo veľkej korporácie, prístup k výkonnému a spoľahlivému softvéru môže znamenať veľký rozdiel pri dosahovaní úspechu. To je miesto, kde prichádza Ability Office – integrovaný balík siedmich softvérových aplikácií navrhnutých tak, aby vyhovovali všetkým vašim obchodným potrebám.

Čo je to Ability Office?

Ability Office je komplexný balík softvérových aplikácií, ktorý obsahuje textový procesor, tabuľkový procesor, prezentácie, relačné databázy, editor fotografií, fotoalbum a kreslenie. Je ideálny na použitie v kancelárii aj doma a používateľom ponúka intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje začiatok s minimálnym zaškolením.

Jednou z kľúčových vlastností Ability Office je jeho kompatibilita s Microsoft Office. To znamená, že používatelia môžu jednoducho otvárať a upravovať súbory vytvorené v programoch Microsoft Word, Excel alebo PowerPoint bez straty formátovania alebo údajov. Vďaka tomu je vynikajúcou voľbou pre podniky, ktoré potrebujú spolupracovať s klientmi alebo partnermi, ktorí používajú rôzne softvérové ​​balíky.

Pozrime sa bližšie na jednotlivé aplikácie zahrnuté v Ability Office:

Schopnosť písať

Ability Write je výkonný textový procesor, ktorý ponúka pokročilé funkcie rozloženia, ako sú tabuľky, stĺpce a rámce. Zahŕňa tiež interaktívne zariadenie hromadnej korešpondencie, ktoré odkazuje na databázové súbory vrátane súborov Microsoft Access mdb. Vďaka kompatibilite s dokumentmi Microsoft Word môžete jednoducho vytvárať profesionálne vyzerajúce dokumenty bez obáv z problémov s kompatibilitou.

Tabuľka schopností

Ak potrebujete softvér na numerickú analýzu pre potreby svojho podnikania, potom nehľadajte nič iné ako tabuľku Ability Spreadsheet! Táto aplikácia je kompatibilná s tabuľkami programu Microsoft Excel a používa viaclistové zošity, šablóny, štýly, viac ako 200 funkcií, prepojenie s databázou prostredníctvom špeciálnych zlučovacích polí, ktoré vám uľahčia správu zložitých množín údajov.

Databáza schopností

Pre tých, ktorí potrebujú systém správy údajov kompatibilný s tabuľkami s údajmi Microsoft Access, potom Ability Database vás pokryje! Vďaka stĺpcovým zobrazeniam triedenie výber filtra jedno kliknutie automatické vytváranie formulárových reportov pokročilé zložkové dotazovanie s plnými možnosťami úprav SQL vám táto aplikácia pomôže zefektívniť váš pracovný tok tým, že poskytne rýchly prístup k informáciám, keď je to najviac potrebné!

Schopnosť Photopaint

Ak je úprava obrázkov to, čo hľadáte, pozrite sa na Ability Photopaint! Podobný Adobe Photoshop tento balík na úpravu fotografií poskytuje viacero vrstiev široký rozsah upraviteľných štetcov s prechodmi podporuje 25 formátov viac ako 90 filtrov, umelecké efekty poskytujúce kreatívnu kontrolu nad obrázkami ako nikdy predtým!

Prezentácia schopností

Vytvárajte úžasné prezentácie pomocou nášho prezentačného nástroja, ktorý je kompatibilný s PowerPointom! Vďaka schopnosti pridávať animácie prechody audio videoklipy vlastné pozadie nebolo nikdy jednoduchšie vytvárať pútavé prezentácie!

Schopnosť Fotoalbum

Jednoducho vytvárajte a spravujte albumy s digitálnymi obrázkami pomocou nášho nástroja pre fotoalbumy! Usporiadajte fotografie do kategórií pridajte popisky štítky zdieľajte ich priatelia rodinní príslušníci online platformy sociálnych médií ako Facebook Twitter Instagram viac!

Kreslenie schopností

Dizajnové logá vkladajú obrázky pomocou softvéru na rozloženie stránky vektorových objektov s názvom „Draw“. Vytvárajte profesionálne vyzerajúce návrhy rýchlo a efektívne vďaka intuitívnemu rozhraniu, prispôsobiteľným šablónam vopred navrhnutých tvarov, ktoré umožňujú zamerať sa skôr na kreativitu než na technické detaily.

Prečo si vybrať Ability Office?

Existuje mnoho dôvodov, prečo by si firmy mali zvoliť Ability Office ako svoj balík produktivity:

1) Kompatibilita: Ako už bolo spomenuté, jednou z hlavných výhod, ktoré ponúka tento balík, je jeho kompatibilita s inými populárnymi kancelárskymi balíkmi, ako je MS-Office OpenOffice LibreOffice atď., čím sa zabezpečuje bezproblémová spolupráca medzi tímami bez ohľadu na platformu, na ktorej uprednostňujú prácu.

2) Cenová dostupnosť: Na rozdiel od iných drahých kancelárskych balíkov dostupných na dnešnom trhu (ako je MS-Office) je cenový model cenovo dostupný, takže je dostupný aj pre začínajúce malé podniky.

3) Jednoduché použitie: Navrhnuté od základov, aby boli užívateľsky prívetivé a intuitívne, dokonca aj začiatočníci sa rýchlo zorientujú v rôznych aplikáciách!

4) Komplexné funkcie: Od základného vytvárania dokumentov pokročilých tabuľkových výpočtov všetko medzi tým niečo, čo každý v balíku.

5) Zákaznícka podpora: Náš tím špecializovaných odborníkov je vždy pripravený pomôcť zákazníkom vždy, keď sa vyskytnú problémy s otázkami týkajúcimi sa riešenia problémov s používaním produktu atď., aby zabezpečili bezproblémový zážitok počas cesty.

Záver:

Na záver, ak hľadáte komplexné a zároveň cenovo dostupné riešenie produktivity, ktoré dokáže uspokojiť rôzne potreby od tvorby základných dokumentov, komplexnej numerickej analýzy, úlohy grafického dizajnu, hľadajte ďalej ako „Abilty Suite“ – najlepšia voľba pre moderné podniky, ktoré dnes hľadajú konkurenčnú výhodu na trhu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Ability Software
Stránka vydavateľa http://www.ability.com/
Dátum vydania 2015-10-12
Dátum pridania 2015-10-12
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 6.0.14
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 10198

Comments: