Free iPad Book Transfer

Free iPad Book Transfer 5.8.8.8

Windows / Amazing-Share Studio / 263 / Úplná špecifikácia
Popis

Bezplatný iPad Book Transfer Lite je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje prenášať súbory ePub/PDF z lokálneho disku na váš iPad na čítanie. Umožňuje vám tiež presunúť ďalšie súbory iPadu, ako sú ePub a PDF, do počítača, či už na zálohovanie alebo na úsporu miesta na zariadení. Tento softvér je dokonalým riešením na správu všetkých vašich elektronických kníh na vašom iPade.

Pomocou bezplatného prenosu kníh iPad Lite môžete jednoducho zistiť konkrétne súbory tak, že ich vyhľadáte v kategórii Žáner, Interpret a Album. Táto funkcia vám uľahčuje nájsť presne ten súbor, ktorý hľadáte, bez toho, aby ste museli manuálne prehľadávať všetky svoje e-knihy.

Jednou z najlepších funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť prenášať súbory ePub/PDF z počítača priamo do iPadu. To znamená, že ak máte v počítači eKnihu, ktorú si chcete prečítať na cestách, všetko, čo potrebujete, je bezplatný prenos kníh iPad Lite a pár kliknutí.

Používateľské rozhranie Free iPad Book Transfer Lite je jednoduché a intuitívne, vďaka čomu je jednoduché aj pre začiatočníkov. Hlavné okno zobrazuje všetky dostupné možnosti prehľadným a usporiadaným spôsobom, takže používatelia môžu rýchlo nájsť to, čo potrebujú.

Okrem toho tento softvér podporuje dávkové prenosy, čo znamená, že používatelia môžu prenášať viacero elektronických kníh naraz namiesto toho, aby ich prenášali po jednom. Táto funkcia šetrí čas a výrazne uľahčuje správu veľkých zbierok.

Bezplatný iPad Book Transfer Lite má tiež vstavaný prehrávač, ktorý používateľom umožňuje zobraziť ukážku svojich elektronických kníh pred ich prenosom do zariadenia. Táto funkcia zabezpečuje, že používatelia prenášajú iba tie knihy, ktoré chcú, bez akýchkoľvek chýb alebo duplikátov.

Celkovo je Free iPad Book Transfer Lite vynikajúcim nástrojom pre každého, kto chce efektívny spôsob spravovania svojej zbierky elektronických kníh na svojom iPade. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v kombinácii s výkonnými funkciami z neho robí jednu z najlepších možností, ktoré sú dnes k dispozícii v kategórii softvéru iTunes a iPod.

Kľúčové vlastnosti:

- Prenáša ePub/PDF z lokálneho disku

- Presúva extra súbory ako ePub/PDF z iPadov

- Zistí konkrétny súbor tak, že ho vyhľadá v Žáner/Umelec/Album

- Prenáša súbory ePub/PDF z počítača priamo do iPadov

- Jednoduché a intuitívne používateľské rozhranie

- Podporuje dávkové prenosy

- Vstavaný prehrávač zobrazuje ukážky elektronických kníh pred prenosom

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Amazing-Share Studio
Stránka vydavateľa http://amazing-share-studio.com/
Dátum vydania 2015-09-11
Dátum pridania 2015-09-11
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória Obslužné programy iTunes
Verzia 5.8.8.8
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 263

Comments: