eBay Store Scraper

eBay Store Scraper 1.1

Windows / Eastern Computers / 153 / Úplná špecifikácia
Popis

Vitajte v eBay Store Scraper, výkonnom obchodnom softvéri, ktorý vám umožňuje jednoducho stiahnuť všetky položky v obchode eBay do excelovej tabuľky. Tento ľahký softvér je ideálny pre odosielateľov z eBay, ktorí potrebujú rýchly a efektívny spôsob sťahovania produktov predajcu na uvedenie na iné stránky.

Pomocou nástroja eBay Store Scraper môžete ľahko získať cenné informácie z akéhokoľvek obchodu eBay, vrátane názvu každej položky (s hypertextovým odkazom na položku), jej ceny a meny. Okrem toho si teraz môžete stiahnuť aj variácie položiek (s variáciami uvedenými v zátvorkách v názve) a pridať predponu k názvom položiek.

Tento softvér sa neuveriteľne jednoducho používa – jednoducho zadajte adresu URL akéhokoľvek obchodu eBay do nášho užívateľsky prívetivého rozhrania a kliknite na tlačidlo „Stiahnuť“. Softvér potom automaticky extrahuje všetky relevantné údaje z tohto obchodu a uloží ich do excelovej tabuľky. Tieto údaje potom môžete použiť na svoje vlastné účely, napríklad ich importovať do vlastného internetového obchodu alebo ich použiť na prieskum trhu.

Jednou z kľúčových výhod používania nášho softvéru je jeho cenová dostupnosť. Za stiahnutie požadujeme iba 5 GBP (vrátane aktualizácií), čo z neho robí jedno z cenovo najefektívnejších riešení na dnešnom trhu. Po zaplatení cez Paypal budete okamžite presmerovaní na stránku sťahovania, kde máte prístup k svojej kópii nášho výkonného nástroja na zoškrabovanie.

Nenechajte sa však zmiasť jeho nízkou cenou – tento softvér skrýva pod kapotou vážnu silu! Bol navrhnutý s ohľadom na efektivitu a umožňuje používateľom rýchlo zoškrabovať veľké množstvo údajov bez obetovania presnosti alebo spoľahlivosti. Či už si chcete vybudovať svoj vlastný internetový obchod, alebo jednoducho chcete získať prístup k cenným trhovým informáciám, náš eBay Store Scraper vám pomôže.

Tak načo čakať? Stiahnite si náš výkonný obchodný softvér ešte dnes a začnite ľahko získavať cenné údaje z akéhokoľvek obchodu eBay!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Eastern Computers
Stránka vydavateľa http://www.e-col.co.uk/programs.html
Dátum vydania 2015-08-26
Dátum pridania 2015-08-26
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Aukčný softvér
Verzia 1.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena $7.84
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 153

Comments: