Facebook Graph Search

Facebook Graph Search 1.0

Windows / NTWeb Group / 2233 / Úplná špecifikácia
Popis

Facebook Graph Search je výkonný obchodný softvér, ktorý vám pomôže vyhľadávať virálne príspevky, videá, obrázky, články a ďalšie. Pomocou tohto softvéru môžete ľahko nájsť najpredávanejšie a najpopulárnejšie produkty na populárnych platformách, ako sú Teespring, Viralstyle a Amazon. Môžete tiež hľadať ľudí, ktorí momentálne potrebujú váš produkt, podľa viacerých kritérií.

Jednou z kľúčových funkcií Facebook Graph Search je jeho schopnosť pomôcť vám budovať vzťahy s potenciálnymi obchodnými partnermi, distribútormi, predajcami alebo zamestnancami. Môžete jednoducho vyhľadávať skupiny, ktoré obsahujú ľudí, ktorí chcú váš produkt alebo stránky, ktoré sa páčia vašej cieľovej skupine.

Softvér vám tiež umožňuje mapovať témy a skúmať nové nápady pre váš ďalší produkt. Táto funkcia je užitočná najmä vtedy, ak chcete rozšíriť rozsah reklám so zacielením na reklamu alebo vylepšiť existujúce.

Ďalšou veľkou výhodou Facebook Graph Search je jeho schopnosť pomôcť vám pochopiť, kto sú vaši konkurenti, a rozložiť ich marketingovú stratégiu na Facebooku. Môžete zoškrabať podrobnosti o používateľovi, ako je ID, e-mailová adresa na Facebooku a umiestnenie z ID, ako aj používateľov z pripojených skupín alebo udalostí.

Okrem týchto funkcií existujú desiatky ďalších výhod, ktoré prináša používanie Facebook Graph Search. Napríklad:

- Zoškrabovanie podrobností o skupine, ako je stav mena ID pripojil/a odpojil členov z ID

- Zoškrabovanie podrobností o stránke, ako je názov kategórie e-mailovej webovej stránky s názvom ID z ID

- Odstránenie používateľov, ktorí označili, že sa im páčil príspevok, šli/išli/pozvali na udalosť, že sa im páči stránka

Celkovo je Facebook Graph Search základným nástrojom pre každú firmu, ktorá chce uspieť na platformách sociálnych médií, ako je Facebook. Či už chcete budovať vzťahy s potenciálnymi partnermi, alebo si jednoducho chcete udržať náskok pred konkurenciou tým, že lepšie pochopíte ich marketingové stratégie – tento softvér má všetko pokryté!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ NTWeb Group
Stránka vydavateľa http://ntweb.org
Dátum vydania 2015-08-18
Dátum pridania 2015-08-18
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Marketingové nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky .NET Framework 4.0
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2233

Comments: