DB-33 VST

DB-33 VST 1.2.6

Windows / Air Music Tech / 574 / Úplná špecifikácia
Popis

DB-33 VST: Jedinečný virtuálny organ Tonewheel

Ste hudobník, ktorý hľadá jedinečný zvuk, ktorý vašu hudbu odlíši od ostatných? Túžite po nezameniteľnom, oduševnenom zvuku klasického organu s tonewheel ako je Hammond B3? Nehľadajte nič iné ako DB-33 Tonewheel Organ, dokonalý virtuálny organový softvér.

S DB-33 Tonewheel Organ môžete znovu vytvoriť zvuky a ovládateľnosť klasických tonewheel organov, ako sú Hammond B3, a dokonca napodobniť otočné reproduktorové skrine, cez ktoré sa často hrá. Tento softvér obsahuje 122 prednastavených zvukov plus extra realistickú konvolučnú otočnú skrinku a emuláciu lampového overdrive. A ak by vám to nestačilo, otočnú reproduktorovú skrinku môžete použiť aj ako samostatný efekt na audio stope.

Čo však robí DB-33 Tonewheel Organ skutočne výnimočným, je jeho schopnosť zachytiť autentický zvuk tonewheel organu. Hammond B3 bol používaný mnohými veľkými rockovými, soulovými a jazzovými umelcami v 60. až 80. rokoch. Nezabudnuteľní hudobníci ako Stevie Winwood, Jon Lord z Deep Purple, Jimmy Smith a Richard "Groove" Holmes sa všetci spoliehali na tento ikonický nástroj, aby vytvorili svoje charakteristické zvuky.

Teraz s DB-33 Tonewheel Organ môžete mať prístup k tomuto legendárnemu zvuku aj vy. Či už ste profesionálny hudobník alebo práve začínate, tento softvér je ideálny pre každého, kto chce svojej hudbe dodať oduševnenú hĺbku.

Vlastnosti:

Autentický zvuk: S pokročilou technológiou modelovania DB-33 Tonewheel Organ bol zachytený každý detail klasického tonewheel organu – od kliknutia na kláves a bicích efektov až po nastavenie tiahla a ovládanie vibráta/zboru.

Emulácia rotačného reproduktora: Vytvorte si tento ikonický efekt rotujúceho reproduktora s ľahkosťou pomocou vstavanej emulácie rotačnej skrine DB-33 Tonewheel Organ.

Emulácia elektrónkového overdrive: Dodajte svojmu tónu trochu drsnosti a tepla s funkciou emulácie elektrónkového overdrive DB-33 Tonewheel Organ.

Ľahko použiteľné rozhranie: S jeho intuitívnym dizajnom rozhrania s realistickými tiahlami a ovládacími prvkami podobnými tým, ktoré nájdete na skutočných tonewheel organoch, ako sú Hammond B3s alebo Vox Continentals - je ľahké pre každého (dokonca aj začiatočníka) okamžite začať vytvárať úžasnú hudbu!

Kompatibilita: Kompatibilné s väčšinou DAW vrátane Ableton Live Suite 10+, Logic Pro X 10+, FL Studio 20+, Cubase Pro/Artist/Elements 10+ a ďalších!

Záver:

Na záver, DB-33 VST je základným nástrojom pre každého hudobníka, ktorý hľadá autentickú tonálnu kvalitu svojich nahrávok alebo živých vystúpení. Ponúka bezkonkurenčnú kontrolu nad každým aspektom vášho zvuku, pričom zostáva ľahko použiteľný vďaka intuitívnemu dizajnu rozhrania s realistickými ojami a ovládacími prvkami podobnými tým, ktoré nájdete na skutočných tonwheel organoch, ako sú Hammond B3s alebo Vox Continentals! Tak načo čakať? Stiahnite si teraz a začnite vytvárať úžasnú hudbu ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Air Music Tech
Stránka vydavateľa http://www.airmusictech.com/
Dátum vydania 2015-08-17
Dátum pridania 2015-08-17
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Zvukové doplnky
Verzia 1.2.6
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 574

Comments: