Portable PixMap Importer Exporter

Portable PixMap Importer Exporter 2.3

Windows / Richard Rosenman Advertising & Design / 320 / Úplná špecifikácia
Popis

Portable PixMap Importer Exporter: Ultimate Graphic Design Software Plugin

Už vás nebaví bojovať s formátmi obrázkových súborov, ktoré sa ťažko importujú a exportujú? Potrebujete spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže jednoducho ukladať a upravovať obrázky v režime ASCII alebo BINARY? Nehľadajte nič iné ako Portable PixMap Importer Exporter, špičkový softvérový doplnok pre grafický dizajn pre Adobe Photoshop.

Čo je Portable PixMap Importer Exporter?

Portable PixMap Importer Exporter je malý, ale všestranný doplnok pre Adobe Photoshop, ktorý umožňuje import a export formátu súboru PixMap. Formát súboru PPM/PGM/PBM je pohodlný formát súboru obrázkov, ktorý umožňuje uložiť obrázok v režime ASCII alebo BINARY. Pretože ASCII je jednoduchý text, umožňuje komukoľvek jednoducho importovať tieto obrázky do vlastných aplikácií. Umožňuje tiež otvoriť súbor ASCII v ľubovoľnom textovom editore a v prípade potreby vykonať zmeny.

Prečo si vybrať Portable PixMap Importer Exporter?

Existuje mnoho dôvodov, prečo Portable PixMap Importer Exporter vyčnieva z iných softvérových doplnkov grafického dizajnu na dnešnom trhu. Tu je len niekoľko:

1. Všestrannosť: Vďaka podpore pre režimy ASCII aj BINARY vám Portable PixMap Importer Exporter ponúka viac možností, pokiaľ ide o ukladanie a úpravu obrázkov.

2. Jednoduché použitie: Tento plugin sa neuveriteľne ľahko používa, aj keď nie ste skúsený grafik alebo programátor.

3. Kompatibilita: Kompatibilné s Adobe Photoshop CS5 až CC 2021 v operačných systémoch Windows aj Mac.

4. Rýchlosť: Vďaka rýchlym časom načítania vám Portable PixMap Importer Exporters šetrí čas pri práci na veľkých projektoch.

Kto používa Portable PixMap Importer Exporters?

Portable PixMap ImportersExporters má veľa používateľov vo vývojovom sektore, pretože tento nástroj je vhodný na výstup snímok vo formáte, ktorý možno ľahko importovať do vlastného kódovaného materiálu. Výskum tohto pluginu čiastočne prevzal od veľmi talentovaného Paula Bourkeho. PortablePix MapImporterExporteris používajú vývojári, ktorí potrebujú rýchly prístup k vysokokvalitnej grafike bez toho, aby museli tráviť hodiny vytváraním od začiatku.

Ako to funguje?

Používanie PortablePix MapImporterExporteri je neuveriteľne jednoduché! Jednoducho si ho nainštalujte ako doplnok do programu Adobe Photoshop CS5 až CC 2021 a začnite importovať/exportovať svoje obrázky pomocou režimu ASCII alebo BINARY. Budete prekvapení, ako rýchlo môžete pomocou tohto výkonného nástroja vytvoriť úžasnú grafiku!

Záver

Ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný softvérový doplnok pre grafický dizajn, ktorý vám pomôže zefektívniť váš pracovný tok a zároveň vám poskytne väčšiu kontrolu nad vašimi obrázkami, nehľadajte nič iné ako PortablePix MapImporterExporter. Vďaka jeho všestrannosti, ľahkému použitiu a kompatibilite s AdobePhotoshopCS5 až CC2021 na oboch systémoch Windows a na jednom funkčnom systéme Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Richard Rosenman Advertising & Design
Stránka vydavateľa http://www.richardrosenman.com/
Dátum vydania 2015-08-09
Dátum pridania 2015-08-09
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Doplnky a filtre pre Photoshop
Verzia 2.3
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Požiadavky Adobe Photoshop 64bit
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 320

Comments: