Whitepages Caller ID & Block for Android

Whitepages Caller ID & Block for Android 5.3.4

Android / WhitePages.com / 1960 / Úplná špecifikácia
Popis

Whitepages Caller ID & Block pre Android je softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám pomôže udržať si prehľad o hovoroch a textových správach. Pomocou tejto aplikácie môžete ľahko identifikovať, kto vám volá alebo píše SMS, aj keď číslo nemáte uložené v kontaktoch. Táto funkcia je užitočná, keď prijímate hovory z neznámych čísel alebo telemarketingov.

Aplikácia využíva rozsiahlu databázu Whitepages na poskytovanie presných informácií o volajúcom. Môžete vidieť meno volajúceho, polohu a dokonca aj jeho profily na sociálnych sieťach (ak sú k dispozícii). Tieto informácie vám pomôžu rozhodnúť sa, či hovor prijať alebo nie.

Jednou z najlepších vecí na Whitepages Caller ID & Block pre Android je jeho schopnosť blokovať nechcené hovory a texty. Môžete si vytvoriť čiernu listinu čísel, o ktorých už nechcete počuť. Aplikácia automaticky odmietne všetky prichádzajúce hovory alebo správy z týchto čísel.

Okrem blokovania jednotlivých čísel môžete blokovať aj celé predvoľby alebo krajiny. Táto funkcia je užitočná pri riešení spamových hovorov z určitých oblastí.

Ďalšou užitočnou funkciou Whitepages Caller ID & Block pre Android je jeho schopnosť automaticky aktualizovať vaše kontakty. Keď vám niekto nový zavolá alebo napíše textovú správu, aplikácia vás vyzve, aby ste ho pridali ako kontakt, ak ho ešte nemáte v telefónnom zozname.

Aplikácia tiež umožňuje používateľom nahlasovať spamových volajúcich a telemarketingov priamo z aplikácie. To pomáha zlepšiť presnosť databázy Whitepages a uľahčuje ostatným používateľom vyhnúť sa nechceným hovorom.

Celkovo je Whitepages Caller ID & Block pre Android základným nástrojom pre každého, kto chce väčšiu kontrolu nad prichádzajúcimi hovormi a správami svojho telefónu. Vďaka presnej identifikácii volajúceho, výkonným funkciám blokovania a automatickým aktualizáciám kontaktov vám táto aplikácia uľahčuje zostať v spojení s tými, na ktorých vám najviac záleží, a zároveň sa vyhnúť tým, na ktorých nezáleží.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ WhitePages.com
Stránka vydavateľa http://www.whitepages.com
Dátum vydania 2015-08-01
Dátum pridania 2015-08-01
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 5.3.4
Požiadavky OS Android
Požiadavky Android 2.3
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1960

Comments:

Najpopulárnejší