OutDisk FTP for Outlook

OutDisk FTP for Outlook 4.56.15

Windows / Encryptomatic / 3388 / Úplná špecifikácia
Popis

OutDisk FTP for Outlook je výkonný softvér, ktorý vám pomôže nahrať veľké súbory na webový server, takže URL na stiahnutie môžete zdieľať e-mailom alebo prostredníctvom okamžitej správy. Tento softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol vyhnúť sa obmedzeniam veľkosti súborov v e-mailoch a uľahčil vám zdieľanie súborov s ostatnými.

OutDisk FTP pre Outlook je počítačový softvér aj doplnok pre Microsoft Outlook (2003/2007/2010/2013). Umožňuje vám vložiť odkaz na stiahnutie priamo do vašej e-mailovej správy programu Outlook, čím sa vašim príjemcom uľahčí prístup k súborom. Najlepšie na OutDisk FTP je, že funguje s vaším webovým serverom, čo znamená, že neexistujú žiadne drahé mesačné poplatky za služby a vaše súbory zostávajú na serveroch, ktoré ovládate.

Jednou z kľúčových funkcií OutDisk FTP je jeho schopnosť komprimovať súbory do menších súborov zip, čo šetrí miesto a uľahčuje ich nahrávanie. Môžete tiež použiť silné AES-128-bitové šifrovanie na ochranu vašich súborov pred neoprávneným prístupom.

Keď odošlete e-mailovú správu pomocou OutDisk FTP, softvér automaticky odovzdá váš súbor (súbory) na server ftp a vloží odkazy na súbory do vášho e-mailu programu Outlook. Príjemca jednoducho klikne na odkaz uvedený v jeho e-mailovej správe, čím sa otvorí jeho webový prehliadač, kde si môže súbor (súbory) jednoducho stiahnuť.

OutDisk FTP obsahuje testovací FTP účet, takže používatelia môžu tento výkonný nástroj ihneď vyskúšať bez potreby ďalšieho nastavenia. Používatelia, ktorí chcú viac informácií o tomto produkte alebo si ho chcú kúpiť, môžu navštíviť našu webovú stránku, kde nájdu podrobné informácie o jeho vlastnostiach ako aj možnostiach cien.

Kľúčové vlastnosti:

1. Jednoduché zdieľanie súborov: S Outdisk FTP je zdieľanie veľkých dokumentov v programe Outlook jednoduchšie ako kedykoľvek predtým! Už sa nemusíte obávať posielania viacerých e-mailov alebo rozdeľovania dokumentov na menšie časti!

2. Kompresia: Komprimovanie veľkých dokumentov nebolo nikdy jednoduchšie! S funkciou kompresie Outdisk ušetrite miesto pri nahrávaní väčších dokumentov!

3. Šifrovanie: Chráňte citlivé údaje pomocou funkcie šifrovania AES-128 bit, ktorú ponúka Outdisk!

4. Žiadne mesačné poplatky: Na rozdiel od iných služieb dostupných online nie sú s používaním Outdisku spojené žiadne mesačné poplatky!

5. Dostupný testovací účet: Vyskúšajte náš produkt ešte dnes bez potreby ďalšieho nastavenia!

6. Jednoduchá integrácia: Bezproblémová integrácia s Microsoft outlook 2003/2007/2010/2013

Záver:

Na záver, ak hľadáte spoľahlivé riešenie, vďaka ktorému bude zdieľanie veľkých dokumentov cez e-maily bezproblémové, potom nehľadajte nič iné ako ftp službu Outdisk! Vďaka funkcii kompresie nebolo šetrenie miesta pri nahrávaní väčších dokumentov nikdy jednoduchšie! Chráňte citlivé údaje pomocou funkcie šifrovania AES-128 bit, ktorú ponúkame bez ďalších nákladov! A na rozdiel od iných služieb dostupných online nie sú s používaním nášho produktu spojené žiadne mesačné poplatky, čo z nás robí jedno z najdostupnejších riešení dostupných na dnešnom trhu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Encryptomatic
Stránka vydavateľa https://www.encryptomatic.com
Dátum vydania 2015-07-28
Dátum pridania 2015-07-28
Kategória Internetový softvér
Podkategória Softvér FTP
Verzia 4.56.15
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Outlook 2007/2010/2013
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3388

Comments: