PowerPoint to Flash Converter

PowerPoint to Flash Converter 12.3.2.3

Windows / GIRDAC InfoTechnologies / 17343 / Úplná špecifikácia
Popis

GIRDAC PowerPoint to Flash Converter je výkonná podniková aplikácia určená na konverziu prezentácií Microsoft PowerPoint do súborov Macromedia Flash. Tento softvér je základným nástrojom pre podniky, ktoré chcú vytvárať pútavé a interaktívne prezentácie, ktoré možno jednoducho zdieľať na rôznych platformách.

Pomocou programu GIRDAC PowerPoint to Flash Converter môžete svoje prezentácie v PowerPointe previesť na vysokokvalitné súbory Flash pomocou niekoľkých kliknutí. Softvér vám umožňuje nastaviť kvalitu súboru flash, frekvenciu snímok a farbu pozadia podľa vašich preferencií. Môžete si tiež vybrať zo siedmich vizuálnych rozhraní: Office 2000, Office 2002, Office 2007, Vista Black, Vista Aqua a Vista Silver.

Jednou z najpôsobivejších funkcií tohto softvéru je podpora 45 jazykov používateľského rozhrania. Či už hovoríte afrikánčinou alebo waleštinou, GIRDAC PowerPoint to Flash Converter vám pomôže. Podporuje všetky hlavné jazyky vrátane arabčiny, arménčiny, bulharčiny, katalánčiny, čínštiny (tradičná aj zjednodušená), chorvátčina čeština dánčina holandčina angličtina perzština fínčina francúzština nemecká gréčtina hebrejčina hindčina maďarčina islandčina indonézština taliančina japončina kórejčina lotyščina malajčina nórčina poľština portugalčina rumunčina ruština srbčina slovenčina slovinčina španielčina švédčina telugčina thajčina turečtina ukrajinčina urdčina vietnamčina a waleština.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho kompatibilita s 32-bitovými aj 64-bitovými operačnými systémami. To znamená, že bez ohľadu na to, aký typ počítačového systému používate vo svojom podnikovom prostredí – či už ide o Windows XP alebo Windows 10 – GIRDAC PowerPoint to Flash Converter bude bez problémov fungovať s vašou konfiguráciou.

Samotný proces prevodu je rýchly a jednoduchý vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu, ktoré poskytuje GIRDAC PowerPoint to Flash Converter. Jednoducho vyberte súbor prezentácie, ktorý chcete previesť z hlavného okna aplikácie, a potom kliknite na tlačidlo "Previesť". Softvér sa o všetko ostatné postará automaticky.

Po prevedení vašej prezentácie do formátu súboru flash pomocou programu GIRDAC PowerPoint to Flash Converter bude pre ľudí mimo vašej organizácie (ako sú klienti alebo partneri) oveľa jednoduchšie ju zobraziť bez toho, aby mali na svojich počítačoch nainštalovaný prístup k programu Microsoft Powerpoint. Na zobrazenie týchto súborov potrebujú jednoducho webový prehliadač s nainštalovaným Adobe®Flash®Player.

Na záver, konvertor GIRDAC PowerPoint To Flash poskytuje firmám ľahko použiteľné riešenie na konverziu ich prezentácií Microsoft Powerpoint na súbory Macromedia Flash. Vďaka podpore viacerých jazykov, rôznym vizuálnym rozhraniam a kompatibilite naprieč rôznymi operačnými systémami ponúka táto podniková aplikácia flexibilitu pri zachovaní vysokokvalitného výstupu.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ GIRDAC InfoTechnologies
Stránka vydavateľa http://www.girdac.com
Dátum vydania 2015-09-09
Dátum pridania 2015-07-19
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Prezentačný softvér
Verzia 12.3.2.3
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 17343

Comments: