Vibosoft Android SMS Plus Contacts Recovery for Mac

Vibosoft Android SMS Plus Contacts Recovery for Mac 3.1.12

Mac / Vibosoft Studio / 296 / Úplná špecifikácia
Popis

Vibosoft Android SMS Plus Contacts Recovery for Mac je výkonný softvér, ktorý vám pomôže obnoviť stratené alebo odstránené textové správy a kontakty z vášho smartfónu s Androidom. Strata dôležitých kontaktov alebo správ môže byť veľkou prekážkou, najmä ak sa spoliehate na svoj telefón na pracovné alebo kariérne účely. S Vibosoft Android SMS Plus Contacts Recovery môžete ľahko obnoviť všetky stratené dáta a vrátiť sa k práci ako obvykle.

Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí majú telefón s Androidom. Je kompatibilný so všetkými typmi telefónov so systémom Android, vrátane Samsung, LG, Sony, HTC a ďalších. Či už ste omylom odstránili svoje kontakty alebo správy, omylom naformátovali telefón alebo došlo k zlyhaniu systému, ktoré vymazalo všetky údaje v zariadení – tento softvér vám pomôže.

Jednou z kľúčových funkcií Vibosoft Android SMS Plus Contacts Recovery je jej schopnosť hlboko skenovať a usporiadať všetky odstránené SMS správy a kontakty v ponuke. To znamená, že aj keď boli niektoré z vašich údajov po vymazaní prepísané novými súbormi, tento softvér ich stále dokáže nájsť a obnoviť za vás.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho schopnosť ukladať obnovené textové správy a kontakty do počítača Mac vo formáte CSV. Používatelia tak majú jednoduchý prístup k obnoveným údajom z ľubovoľného zariadenia, ktoré si zvolia – či už je to iný smartfón alebo stolný počítač.

Používateľské rozhranie Vibosoft Android SMS Plus Contacts Recovery je jednoduché, ale intuitívne. Aj keď nie ste technicky zdatní, zistíte, že je ľahké sa pohybovať v ponukách a vykonávať rôzne úlohy, ako je skenovanie stratených údajov, zobrazenie ukážky obnovených súborov pred ich uložením atď.

Okrem obnovy stratených textových správ a kontaktov z vášho telefónu s Androidom tento softvér tiež umožňuje používateľom zálohovať existujúce dáta na ich zariadení pre prípad, že by ich neskôr potrebovali. Táto funkcia zaisťuje, že aj keď sa s telefónom v budúcnosti niečo pokazí – napríklad náhodné vymazanie alebo zlyhanie systému – budete mať vždy záložnú kópiu všetkých dôležitých súborov bezpečne uloženú v počítači.

Overall,VibosoftAndroidSMSPlusContactsRecoveryforMacisaveryusefulsoftwarethatcanhelpyourecoverlosttextmessagesandcontactsfromyourAndroidsmartphone.Itissimpletouse,yetpowerfulenoughtogetthejobdoneevenintheeventofsevere dataloss.ThissoftwareiscompatiblewithalltypesofAndroidphonesandcanbeusedbyanyonewhohasamobiledeviceandaworkingcomputer.Soifyoueverfindyourselfinaneedtorecoverlostdatafromyourphone,don'thesitatetotryoutVibosoftAndroidSMSPlusContactsRecoveryforMac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Vibosoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.vibosoft.com/
Dátum vydania 2015-07-13
Dátum pridania 2015-07-13
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Softvér na prenos a synchronizáciu údajov
Verzia 3.1.12
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 296

Comments:

Najpopulárnejší