Resource .NET 4.0

Resource .NET 4.0 3.0.5580

Windows / fish's dotNET / 2226 / Úplná špecifikácia
Popis

Zdroj. NET 4.0: Konečný nástroj na obnovenie vstavaných zdrojov v zostavách NET

Ak ste vývojár, ktorý pracuje s. NET, viete, aké dôležité je efektívne spravovať svoje vstavané zdroje. Či už máte čo do činenia s ikonami, bitmapami, kurzormi, reťazcami alebo zoznamami obrázkov, mať k dispozícii tie správne nástroje môže znamenať rozdiel.

Tu je zdroj. NET 4.0 prichádza. Tento výkonný nástroj je navrhnutý tak, aby vám pomohol ľahko obnoviť vložené zdroje vo vašom počítači. NET, takže môžete pracovať efektívnejšie a dosahovať lepšie výsledky.

S podporou pre Microsoft ResX Schema v2.0 (*.resX), Embedded Resource v4.0 (*.resources) (v4), Import/Export/Zobrazenie/Úprava vložených zdrojov Icon/Bitmap/Cursor/String/ImageListStreamer a PinnedBufferMemoryStream ( v4) a Visual Studio 2005/2008/2010/2012, zdroj. NET 4.0 je všestranný nástroj, ktorý zvládne všetky vaše potreby v oblasti správy zdrojov.

A čo je najlepšie? Je to samostatný nástroj, ktorý nevyžaduje inštaláciu! To znamená, že ho môžete použiť na akomkoľvek počítači bez obáv z problémov s kompatibilitou alebo systémových požiadaviek.

Ak teda hľadáte jednoducho použiteľný nástroj, ktorý vám pomôže zefektívniť pracovný postup správy zdrojov a zlepšiť vašu produktivitu ako vývojára, nehľadajte nič iné ako Resource. NET 4.0!

Kľúčové vlastnosti:

- Obnovte vložené zdroje v zostavách NET rýchlo a jednoducho

- Podporuje Microsoft ResX Schema v2.0 (*.resX) a Embedded Resource v4.0 (*.resources) (v4)

- Import/export/zobrazenie/úprava vložených zdrojov vrátane Icon/Bitmap/Cursor/String/ImageListStreamer a PinnedBufferMemoryStream (v4)

- Kompatibilné s Visual Studio 2005/2008/2010/2012

- Samostatný nástroj, ktorý nevyžaduje inštaláciu

Výhody:

1) Zefektívnite svoj pracovný tok: so zdrojmi. NET 4.0 na dosah ruky, správa vložených zdrojov nebola nikdy jednoduchšia! Budete ich môcť rýchlo a efektívne obnoviť bez toho, aby ste strácali čas manuálnymi procesmi alebo komplikovanými pracovnými postupmi.

2) Zlepšite svoju produktivitu: Automatizáciou úloh správy zdrojov s Resource.NET 4.0 sa budete môcť sústrediť na to, na čom skutočne záleží – vývoj vysokokvalitných softvérových aplikácií, ktoré spĺňajú potreby vašich používateľov!

3) Šetrite čas a peniaze: Vďaka intuitívnemu rozhraniu a výkonným funkciám pomáha Resource.NET vývojárom šetriť čas zjednodušením zložitých úloh, ako je obnova vložených zdrojov. Šetrí tiež peniaze znížením nákladov na vývoj spojených s manuálnymi procesmi.

Ako to funguje:

Používanie Resource.NET nemôže byť jednoduchšie! Funguje to takto:

1) Stiahnutie a inštalácia: Keďže ide o samostatný nástroj, nemusíte nič inštalovať. Stačí si stiahnuť spustiteľný súbor z našej webovej stránky a spustiť ho priamo z ľubovoľného priečinka v počítači!

2) Otvorte súbor zostavy: Po nainštalovaní otvorte súbor zostavy obsahujúci vložené zdroje.

3) Vyberte zdroje na úpravu: Vyberte, ktoré konkrétne zdroje v súbore zostavy je potrebné upraviť. Obnovte ich pomocou tlačidla na jedno kliknutie, ktoré poskytuje tento softvér.

To je všetko! Pomocou týchto niekoľkých jednoduchých krokov obnovíte všetky potrebné zdroje v priebehu niekoľkých minút, čím si ušetríte drahocenný čas a zároveň zlepšíte celkovú efektivitu.

Záver:

Na záver, Resource.NET je základná pomôcka pre vývojárov, ktorí chcú zefektívniť svoj pracovný tok a zároveň zlepšiť svoju produktivitu. Resource.NET umožňuje rýchlu, jednoduchú a efektívnu správu zložitých úloh, ako je obnova vložených zdrojov. Vďaka intuitívnemu rozhraniu, výkonným funkciám a kompatibilita s viacerými verziami Visual Studio, tento samostatný nástroj poskytuje všetko potrebné na efektívnu správu zdrojov. Tak prečo čakať? Stiahnite si ešte dnes z našej webovej stránky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ fish's dotNET
Stránka vydavateľa http://fishcodelib.com/
Dátum vydania 2015-07-10
Dátum pridania 2015-07-10
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Programovací softvér
Verzia 3.0.5580
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft .NET Framework 4.0
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 2226

Comments: