Maulana Muhammad Ilyas Qadri for iPhone

Maulana Muhammad Ilyas Qadri for iPhone 1.0

iOS / Dawat-e-Islami / 59 / Úplná špecifikácia
Popis

Sheikh e Tareeqat Ameer e Ahle Sunnat, zakladateľ DawateIslami Allama Maulana Abu Bilal Muhammad Ilyas Attar Qadri Razavi Ziaee je jednou z duchovných a vedeckých osobností súčasnej doby. Narodil sa 26. ramadánu 1369 AH (1950 nl) v Karáčí v Pakistane.

V Zul-Qada-tul-Haram 1401 AH (september 1981) spustil Madani kampaň DawateIslami s pomocou niektorých svojich spoločníkov. Pod jeho vynikajúcim organizačným a duchovným vedením sa DawateIslami čoskoro objavil ako globálne hnutie za šírenie Koránu a Sunny a v súčasnosti slúži islamu vo viac ako deväťdesiatich rôznych oddeleniach.

IT oddelenie DawateIslami vyvinulo mnoho mobilných aplikácií s cieľom odovzdať náboženské znalosti moslimom na celom svete. Teraz predstavila novú aplikáciu, konkrétne Maulana Muhammad Ilyas Qadri. Zahŕňa rôzne sekcie, ako sú Madani Muzakras, islamské prejavy, názory slávnych moslimských učencov, perly Madani, kvíz Madani, kuplety, Manqabat-e-Attar, prosby. atď.

Táto aplikácia sa ľahko používa a naviguje. Je rozdelená do prispôsobiteľných kategórií, ktoré je možné zapnúť/vypnúť podľa potreby. Po pripojení sa aplikácia zosynchronizuje so serverom zobrazujúcim najnovší obsah zo servera: www.dawateislami.net. Informatívny obsah s najnovšími videami sa bude pravidelne aktualizovať.

Je to užívateľsky prívetivá aplikácia s pútavým rozhraním. Využite to a presvedčte ostatných, aby to čo najlepšie využili.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Dawat-e-Islami
Stránka vydavateľa http://www.dawateislami.net
Dátum vydania 2015-04-06
Dátum pridania 2015-06-10
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Náboženský softvér
Verzia 1.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky Requires iOS 6.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 59

Comments:

Najpopulárnejší