AudioEnhance Digital Playout System 2012 Plus

AudioEnhance Digital Playout System 2012 Plus 20.0.1

Windows / AudioEnhance / 26907 / Úplná špecifikácia
Popis

AudioEnhance Digital Playout System 2012 Plus je výkonný softvér na automatizáciu rádia, ktorý ponúka pokročilé možnosti miešania MP3 a automatizácie rádia pre vysielanie, webové vysielanie alebo domáce DJ-ovanie. Tento softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol ľahko usporiadať, archivovať a prehrávať MP3, WAV, WMA a všetky obľúbené formáty súborov.

Či už prevádzkujete stanicu LPFM, stanicu RSL, nemocničnú rozhlasovú stanicu alebo komunitnú rozhlasovú stanicu, alebo dokonca internetovú rozhlasovú stanicu – AudioEnhance Digital Playout System 2012 Plus vás pokryje. Vďaka svojej inteligentnej funkcii spätného časovania pre rozhlasové stanice všetkých typov a veľkostí – tento softvér uľahčuje vytváranie zoznamov skladieb, ktoré udržia vašich poslucháčov v zábere.

Jednou z výnimočných funkcií systému AudioEnhance Digital Playout System 2012 Plus je jeho schopnosť fungovať v automatickom režime aj v režime živej asistencie. To znamená, že si môžete vybrať, či necháte softvér zvládnuť všetko automaticky, alebo v prípade potreby prevezmete kontrolu sami.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je možnosť prehrávania s premenlivou rýchlosťou. To vám umožní upraviť rýchlosť prehrávania vašich zvukových súborov bez ovplyvnenia ich výšky – čo je ideálne na vytváranie plynulých prechodov medzi skladbami.

Okrem týchto funkcií - AudioEnhance Digital Playout System 2012 Plus vám tiež umožňuje nastaviť prechodové body pre každý strih vo vašom zozname skladieb. To znamená, že môžete zabezpečiť plynulé prechody medzi skladbami bez nepríjemných prestávok alebo prerušení.

Celkovo – ak hľadáte spoľahlivý a výkonný softvér na automatizáciu rádia, ktorý zvládne všetky vaše vysielacie potreby, potom nehľadajte nič iné ako AudioEnhance Digital Playout System 2012 Plus!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ AudioEnhance
Stránka vydavateľa http://www.audioenhancedps.co.uk
Dátum vydania 2015-05-20
Dátum pridania 2015-05-20
Kategória MP3 a audio softvér
Podkategória Prehrávače médií
Verzia 20.0.1
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 26907

Comments: