EdenList for Mac

EdenList for Mac 1.0.0

Mac / Edenwaith / 17 / Úplná špecifikácia
Popis

EdenList pre Mac je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje rýchlo a jednoducho vytvárať zoznamy všetkých druhov. Či už si potrebujete zapisovať nápady, sledovať úlohy alebo jednoducho vytvoriť nákupný zoznam, EdenList vám pomôže.

Vďaka intuitívnemu rozhraniu a užívateľsky prívetivému dizajnu EdenList uľahčuje vytváranie a správu zoznamov akejkoľvek veľkosti. Položky môžete pridať niekoľkými kliknutiami, zmeniť ich poradie podľa potreby a dokonca ich po dokončení označiť ako dokončené.

Jednou z kľúčových funkcií EdenList je jeho schopnosť synchronizovať vaše zoznamy na viacerých zariadeniach. To znamená, že k svojim zoznamom máte prístup odkiaľkoľvek – či už ste doma na Macu, alebo na cestách s iPhonom alebo iPadom.

Ďalšou skvelou vlastnosťou EdenList je jeho podpora pre tagy. Pomocou značiek môžete jednoducho kategorizovať svoje položky a podľa potreby ich filtrovať podľa kategórie. Vďaka tomu môžete rýchlo a efektívne nájsť to, čo hľadáte.

Okrem základných funkcií na vytváranie zoznamov obsahuje EdenList aj množstvo ďalších užitočných nástrojov. Napríklad je tu vstavaný kalendár, ktorý vám umožní naplánovať si pripomienky na dôležité dátumy alebo udalosti. K dispozícii je tiež sekcia poznámok, kde si môžete zapísať ďalšie informácie o každej položke vo svojom zozname.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj na vytváranie zoznamov pre váš Mac (alebo iné zariadenie Apple), potom nehľadajte nič iné ako EdenList! Vďaka intuitívnemu rozhraniu, robustnej sade funkcií a bezproblémovej synchronizácii medzi viacerými zariadeniami je to dokonalé softvérové ​​riešenie na zvýšenie produktivity pre každého, kto potrebuje mať poriadok a robiť veci!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Edenwaith
Stránka vydavateľa http://www.edenwaith.com/
Dátum vydania 2015-05-01
Dátum pridania 2015-05-01
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na brainstorming a mapovanie mysle
Verzia 1.0.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.6
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 17

Comments:

Najpopulárnejší