iOrgsoft DVD Maker for Mac

iOrgsoft DVD Maker for Mac 3.0.3

Mac / iOrgSoft / 274 / Úplná špecifikácia
Popis

iOrgsoft DVD Maker pre Mac je výkonný video softvér, ktorý sa špecializuje na efektívne napaľovanie širokého spektra videí na disky DVD pri zachovaní najlepšej kvality videa/audia. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho a rýchlo napáliť všetky videá na DVD na Macu, vrátane HD a UHD video formátov, ako sú MXF, AVCHD, XAVC, Raw. Umožňuje tiež previesť všetky videá na súbory ISO na zálohovanie.

Jednou z kľúčových funkcií programu iOrgsoft DVD Maker pre Mac je jeho schopnosť vytvárať vlastné ponuky DVD pre pocit na veľkej obrazovke. Svoju parádu môžete začať naplno pomocou jednej z rôznych vstavaných bezplatných šablón ponuky DVD. Môžete tiež pridať svoj osobný dotyk prispôsobením rámčekov ponuky DVD, tlačidiel, textov, miniatúr a ďalších prvkov podľa toho, čo sa vám páči. Okrem toho si môžete prispôsobiť obrázok na pozadí ponuky DVD a hudbu s vašou obľúbenou fotografiou a skladbou. Týmto spôsobom máte jedinečnú a úvodnú obrazovku, na ktorú môžete byť hrdí, a vytvoriť jedinečný, no zároveň profesionálne vyzerajúci film na DVD.

Okrem výkonných možností napaľovania a prispôsobiteľných ponúk ponúka iOrgsoft DVD Maker pre Mac aj výkonné editačné funkcie, ako je otáčanie, orezávanie a orezávanie, ktoré používateľom umožňujú upravovať videá pred ich napálením na disky DVD.

Intuitívne používateľské rozhranie uľahčuje používateľom importovať svoje videá do rozhrania iOrgsoft DVD Maker pre Mac, kde ich môžu upravovať pred napálením na disky DVD. Softvér je plne kompatibilný s Mac OS X 10.9-10.6, vďaka čomu je dostupný vo viacerých verziách macOS.

Záväzok spoločnosti iOrgsoft poskytovať vynikajúcu používateľskú skúsenosť presahuje len vytváranie skvelého softvéru; Zaistili, že aktualizácia ich produktu je tiež jednoduchá! Jednoducho kliknite na „Aktualizovať produkt“ v rozhraní iOrgsoft po kliknutí na „Skontrolovať aktualizácie“, aby ste skontrolovali, či sú k dispozícii nejaké nové aktualizácie alebo nie.

Celkový záväzok spoločnosti iOrgsoft poskytovať vynikajúcu používateľskú skúsenosť presahuje len vytváranie skvelého softvéru; Zaistili, že aktualizácia ich produktu je tiež jednoduchá! Vďaka vysokej rýchlosti pri konverzii/napaľovaní/vytváraní diskov DVD v kombinácii s intuitívnym dizajnom používateľského rozhrania je ideálnou voľbou pri pohľade na možnosti softvéru Video, ktoré sú dnes k dispozícii!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iOrgSoft
Stránka vydavateľa http://www.iorgsoft.com
Dátum vydania 2015-04-07
Dátum pridania 2015-04-07
Kategória Video softvér
Podkategória DVD napaľovačky
Verzia 3.0.3
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena $39.95
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 274

Comments:

Najpopulárnejší