SNMPSniffer for Mac

SNMPSniffer for Mac 1.0

Mac / Calaveras Technologies / 74 / Úplná špecifikácia
Popis

SNMPSniffer pre Mac: Najlepší sieťový softvér

Hľadáte spoľahlivý a efektívny sieťový softvér, ktorý vám pomôže sledovať vašu sieťovú prevádzku? Nehľadajte nič iné ako SNMPSniffer pre Mac! Táto desktopová aplikácia s otvoreným zdrojovým kódom je navrhnutá na snímanie paketov SNMP v sieti a poskytuje vám cenné informácie o výkone vašej siete.

Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému grafickému rozhraniu SNMPSniffer uľahčuje filtrovanie SNMP paketov podľa IP, portov a smeru (zdroja alebo cieľa). Údaje môžete tiež uložiť do súboru pre budúcu analýzu. Či už ste správca siete alebo len niekto, kto chce mať svoju domácu sieť pod dohľadom, SNMPSniffer je dokonalý nástroj pre túto prácu.

Ľahký a moderný

Jednou z kľúčových výhod SNMPSniffer je jeho ľahká konštrukcia. Na rozdiel od iného sieťového softvéru, ktorý môže byť náročný na zdroje a spomaľuje váš počítač, je SNMPSniffer napísaný pomocou moderných knižníc Javascript, ktoré zaisťujú rýchly výkon bez kompromisov vo funkčnosti.

Okrem toho, že je SNMPSniffer ľahký, má aj moderný vzhľad a dojem. Jeho grafické rozhranie je intuitívne a ľahko sa používa, aj keď nie ste skúsený správca siete. A keďže je spustený v prehliadači – Chrome alebo Firefox – nie je potrebné do počítača inštalovať žiadny ďalší softvér.

Licencia s otvoreným zdrojom

Ďalšou skvelou vlastnosťou SNMPSniffer je jeho open source licencia (GPLv3). To znamená, že ktokoľvek môže pristupovať k zdrojovému kódu aplikácie a upravovať ho podľa potreby. Či už chcete pridať nové funkcie alebo opraviť chyby, máte úplnú kontrolu nad fungovaním softvéru.

Licencia s otvoreným zdrojovým kódom tiež zaisťuje, že SNMPSniffer bude priebežne aktualizovaný a vylepšovaný. Čím viac ľudí prispieva do kódu a zdieľa svoje nápady s ostatnými v komunite, tento sieťový softvér bude ešte výkonnejší a všestrannejší.

Pohodlní inštalatéri

Nakoniec, jednou z najlepších vecí na SNMPSniffer je, aké ľahké je nainštalovať na počítače so systémom Linux alebo Mac. Aplikácia sa dodáva s pohodlnými inštalačnými programami, vďaka ktorým je nastavenie hračkou – aj keď nepoznáte rozhrania príkazového riadka alebo zložité inštalačné postupy.

Po inštalácii stačí spustiť okno prehliadača Chrome alebo Firefox, kde táto aplikácia beží ako rozšírenie v týchto prehliadačoch; potom jednoducho začnite ihneď používať túto aplikáciu!

Záver:

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivé sieťové softvérové ​​riešenie, ktoré nespomalí váš počítač, ale stále poskytuje výkonné monitorovacie možnosti, potom nehľadajte nič iné ako SNMPSnifer! Vďaka ľahkému dizajnu, modernému rozhraniu, licencii open source a pohodlným inštalačným programom; táto aplikácia ponúka všetko, čo potrebujú začínajúci používatelia aj skúsení správcovia. Tak načo čakať? Stiahnite si ešte dnes z našej webovej stránky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Calaveras Technologies
Stránka vydavateľa http://www.calaverastech.com/
Dátum vydania 2015-04-02
Dátum pridania 2015-04-02
Kategória Sieťový softvér
Podkategória Sieťové nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky libpcap
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 74

Comments:

Najpopulárnejší