Media Pro for Mac

Media Pro for Mac 1.5.0.114

Mac / Phase One / 415 / Úplná špecifikácia
Popis

Media Pro for Mac – ultimátny softvér pre digitálne fotografie

Ak ste profesionálny fotograf alebo len niekto, kto miluje fotografovanie, viete, aké dôležité je mať spoľahlivého správcu fotografií. S toľkými digitálnymi fotografiami a videami, ktoré treba spravovať, môže byť zdrvujúce sledovať všetko. Tu prichádza na rad Media Pro pre Mac.

Media Pro je výkonný správca fotografií, ktorý uľahčuje správu vašich fotografií a videí. Je to rýchly a intuitívny fotografický asistent, ktorý obohatí spôsob, akým vyhľadávate, organizujete a zdieľate svoje obrázky a videá, kdekoľvek sú vaše súbory uložené.

S programom Media Pro môžete jednoducho rýchlo nájsť a vybrať svoje obrázky. Zväčšujte obrázky a vyhodnocujte svoje obrázky so správnymi farbami vo vysokej kvalite pomocou profesionálneho modulu na vykresľovanie obrázkov Capture One. Môžete tiež vykonať úpravy podľa potreby.

Jednou z najlepších funkcií programu Media Pro je jeho schopnosť podporovať súbory fotografií a videí z viac ako 100 rôznych fotoaparátov. To znamená, že bez ohľadu na to, aký fotoaparát používate, Media Pro bude môcť ľahko spracovať všetky vaše súbory.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Media Pro je jeho schopnosť spravovať veľké knižnice fotografií. Ak máte tisíce alebo dokonca desaťtisíce fotografií na viacerých diskoch, Media Pro vám pomôže udržať všetko usporiadané na jednom mieste.

Fotografie môžete do softvéru jednoducho preniesť myšou alebo pridať kľúčové slová a hodnotenia pre lepšiu organizáciu. Aj keď sú vaše originály offline, stále ich môžete prechádzať pomocou systému správy knižníc softvéru.

Media Pro ponúka aj pokročilé funkcie, ako je dávkové spracovanie, ktoré používateľom umožňuje aplikovať zmeny na viacero fotografií naraz, čím šetrí čas pri úprave veľkého počtu obrázkov naraz.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny spôsob správy všetkých svojich digitálnych mediálnych aktív, potom nehľadajte nič iné ako softvér MediaPro od Phase One!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Phase One
Stránka vydavateľa http://www.phaseone.com
Dátum vydania 2015-03-17
Dátum pridania 2015-03-17
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Správa médií
Verzia 1.5.0.114
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 415

Comments:

Najpopulárnejší