NeonSandbox Home Inventory

NeonSandbox Home Inventory 1.3.1

Windows / NeonSandbox / 336 / Úplná špecifikácia
Popis

NeonSandbox Home Inventory Manager je výkonná a užívateľsky prívetivá softvérová aplikácia navrhnutá tak, aby vám pomohla sledovať všetky položky vo vašej domácnosti. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a komplexným funkciám tento softvér uľahčuje ukladanie a získavanie informácií o obsahu vášho domova.

Či už chcete usporiadať svoje veci na účely poistenia, alebo jednoducho chcete jednoduchý spôsob, ako sledovať, čo vlastníte, NeonSandbox Home Inventory Manager má všetko, čo potrebujete. Od základných informácií o položke, ako je popis, značka, číslo modelu, sériové číslo, kategória, stav, stav, umiestnenie a dátum nákupu, až po pokročilejšie funkcie, ako je pripojenie neobmedzeného množstva fotografií a dokumentov, ako sú manuály alebo účtenky.

Jednou z výnimočných funkcií NeonSandbox Home Inventory Manager je jeho schopnosť udržiavať históriu* opráv a nákladov, ako aj informácie o záruke a poistení. To znamená, že ak sa niečo pokazí na niektorom z vašich predmetov – či už je to pokazený spotrebič alebo poškodený nábytok – budete mať všetky dôležité detaily na dosah ruky.

Ďalšou skvelou funkciou je možnosť zoskupovať položky mnohými rôznymi spôsobmi, čo umožňuje rýchle a jednoduché vyhľadávanie informácií. Skupiny zahŕňajú Miesto (napr. obývačka), Kategóriu (napr. elektronika), Stav (napr. nový/použitý), Stav (napr. funkčný/pokazený), Výrobca alebo Značka (napr. Samsung) a Obchodník (napr. Amazon). . Okrem týchto skupín môžu používatelia vytvárať aj vlastné zoznamy pomocou funkcie List Editor.

S neobmedzenými kontaktnými informáciami dostupnými pre výrobcov, obchodníkov, poisťovateľov, záručné spoločnosti, odhadcov, opravárenské zariadenia; NeonSandbox Home Inventory Manager má skutočne všetko potrebné pre kompletnú organizáciu!

Celkovo tento softvér poskytuje vynikajúce riešenie pre každého, kto hľadá efektívny spôsob správy svojich domácich zásob. Jeho komplexné funkcie uľahčujú jeho používanie a zároveň poskytujú všetky potrebné funkcie požadované majiteľmi domov, ktorí chcú mať pokoj s vedomím, že majú všetko pod kontrolou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ NeonSandbox
Stránka vydavateľa http://www.neonsandbox.com
Dátum vydania 2015-03-10
Dátum pridania 2015-03-10
Kategória Domáci softvér
Podkategória Softvér pre domácu inventúru
Verzia 1.3.1
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 336

Comments: