Castle Vox for Mac

Castle Vox for Mac 1.2

Mac / Sillysoft Games / 307 / Úplná špecifikácia
Popis

Castle Vox pre Mac: strategická hra so simultánnymi zákrutami

Ste fanúšikom spoločenských hier? Máte radi strategické hry, ktoré vyžadujú prekabátenie vašich protivníkov? Ak áno, potom je Castle Vox pre Mac ideálnou hrou pre vás. Táto strategická hra so simultánnymi ťahmi kombinuje prvky z diplomacie a Axis & Allies, aby vytvorila jedinečný herný zážitok, ktorý vás zabaví celé hodiny.

S Castle Vox si hráči môžu vybrať z rôznych vojnových máp zahŕňajúcich mnoho období a mytológií. Či už chcete prežiť americkú revolúciu alebo preskúmať hlbiny Hádes, existuje mapa, ktorá bude vyhovovať vašim záujmom. Ďalšie mapy zahŕňajú Japonsko, napoleonské vojny, domorodú Ameriku, vesmír a Rímsku ríšu.

Jednou z najlepších funkcií Castle Vox je editor máp. Pomocou tohto nástroja si hráči môžu vytvárať vlastné dosky a upravovať si ich podľa svojich predstáv. To pridáva do hry ďalšiu vrstvu kreativity a umožňuje hráčom, aby si ju skutočne prispôsobili.

V Castle Vox sú k dispozícii aj režimy pre viacerých hráčov. Hráči si môžu vybrať medzi uvoľnenými hrami na jeden ťah za deň alebo rýchlymi vojnami v závislosti od svojich preferencií. Vďaka tomu je ľahké hrať s priateľmi alebo členmi rodiny, ktorí nemusia mať toľko času ako ostatní.

Celkovo je Castle Vox vynikajúcou voľbou pre každého, kto má rád strategické hry s historickým nádychom. Jeho jedinečná kombinácia prvkov z rôznych stolových hier ho odlišuje od ostatných titulov vo svojej kategórii. Navyše, vďaka širokému výberu máp a prispôsobiteľným možnostiam je v tejto vzrušujúcej hre vždy niečo nové, čo môžete objaviť.

Kľúčové vlastnosti:

- Strategická hra so simultánnymi zákrutami

- Mapy zahŕňajúce mnoho období a mytológií

- Editor máp umožňuje hráčom vytvárať vlastné dosky

- Dostupné režimy pre viacerých hráčov

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sillysoft Games
Stránka vydavateľa http://sillysoft.net
Dátum vydania 2015-03-05
Dátum pridania 2015-03-05
Kategória Hry
Podkategória Strategické hry
Verzia 1.2
Požiadavky OS Mac OS X 10.5 Intel/PPC
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 307

Comments:

Najpopulárnejší