Simple Calculator for Android

Simple Calculator for Android 1.0.1

Android / Genius Cloud Apps / 97 / Úplná špecifikácia
Popis

Jednoduchá kalkulačka pre Android: Perfektný nástroj pre vaše základné matematické potreby

Už vás nebaví používať tú istú starú aplikáciu kalkulačky v telefóne? Chcete vizuálne príťažlivú a funkčnú kalkulačku, ktorá zvládne všetky vaše základné matematické potreby? Nehľadajte nič iné ako jednoduchá kalkulačka pre Android!

Jednoduchá kalkulačka je softvér na zvýšenie produktivity navrhnutý tak, aby používateľom poskytoval jednoduchosť a funkčnosť. Je ideálny pre každého, kto potrebuje vykonávať základné výpočty na svojom telefóne alebo tablete. Jednoduchá kalkulačka so svojím intuitívnym a roztomilým dizajnom uľahčuje každodenné výpočty.

Jednou z vynikajúcich funkcií jednoduchej kalkulačky je podpora veľkých čísel. Môžete zadávať čísla s dĺžkou až 10 číslic, čo je ideálne pre zložitejšie výpočty. Či už potrebujete sčítať, odčítať, násobiť alebo deliť veľké čísla, jednoduchá kalkulačka vám pomôže.

Okrem týchto základných funkcií umožňuje jednoduchá kalkulačka používateľom jednoducho vypočítať percentá. Táto funkcia sa hodí pri práci s výpočtom dane z obratu alebo prepitného.

Ďalšou skvelou vlastnosťou jednoduchej kalkulačky je jej adaptívny a citlivý dizajn. Funguje bez problémov na tabletoch aj smartfónoch a dokonale sa prispôsobí akejkoľvek veľkosti obrazovky alebo orientácii. To znamená, že bez ohľadu na to, aké zariadenie používate, vždy budete mať prístup k spoľahlivej kalkulačke, ktorá je nenáročná na oči.

Funkcia ukončenia jedným kliknutím zaisťuje, že keď skončíte s používaním aplikácie, aplikácia sa úplne zatvorí bez toho, aby nechali spustené akékoľvek procesy na pozadí. Pomáha to šetriť výdrž batérie a zaisťuje plynulý chod vášho zariadenia.

Jednoduchá kalkulačka tiež ponúka plnú podporu pre zariadenia s procesorom x86 (Intel), čo znamená, že funguje hladko aj na zariadeniach s nižším výpočtovým výkonom.

Čo však túto aplikáciu skutočne odlišuje od ostatných kalkulačiek, je jej farebný dizajn! Vďaka jasným farbám je vykonávanie výpočtov zábavné a pútavé pri zachovaní jednoduchosti funkcie.

V tomto bode by sme chceli vašu spätnú väzbu! Neustále hľadáme spôsoby, ako môžeme vylepšiť našu aplikáciu, a preto nám dajte vedieť, či chýbajú nejaké funkcie alebo či existujú nejaké chyby, ktoré potrebujeme opraviť, a to tak, že nám napíšete priamo e-mail alebo zanecháte komentáre nižšie!

Na záver:

Ak hľadáte vizuálne príťažlivú kalkulačku, ktorá je jednoduchá a zároveň funkčná, potom nehľadajte nič iné ako jednoduchá kalkulačka! Vďaka podpore veľkých čísel s dĺžkou až 10 číslic, ako aj možnosti výpočtu percent má táto aplikácia všetko, čo potrebuje každý, kto potrebuje každodennú kalkulačku na dosah ruky! Jeho plynulo prispôsobivý a citlivý dizajn zaisťuje bezproblémové používanie na všetkých zariadeniach, zatiaľ čo funkcia ukončenia jedným kliknutím šetrí výdrž batérie a umožňuje bezproblémový chod aj na zariadeniach s procesorom x86 (Intel) s nižším výkonom!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Genius Cloud Apps
Stránka vydavateľa http://www.geniuscloud.us
Dátum vydania 2015-02-03
Dátum pridania 2015-02-03
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Kalkulačky
Verzia 1.0.1
Požiadavky OS Android
Požiadavky Android 2.3.3 and up
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 97

Comments:

Najpopulárnejší