Aiseesoft MXF Converter

Aiseesoft MXF Converter 9.2.36

Windows / Aiseesoft Studio / 3853 / Úplná špecifikácia
Popis

Aiseesoft MXF Converter: Ultimate Video Conversion Tool

Už vás nebaví zápasiť s video súbormi, ktoré sa na vašom zariadení neprehrajú? Potrebujete spoľahlivý a efektívny video konvertor, ktorý zvládne všetky vaše potreby? Nehľadajte nič iné ako Aiseesoft MXF Converter, dokonalé riešenie pre všetky vaše potreby konverzie videa.

Aiseesoft MXF Converter je výkonný softvérový nástroj navrhnutý tak, aby pomohol používateľom konvertovať súbory MXF a HD videá ako TS, MTS, M2TS, TP, TRP do všetkých populárnych video formátov. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho previesť vaše videá do MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.264/MPEG-4 AVC, DivX, XviD, AVI, FLV a mnohých ďalších. Môžete tiež previesť svoje videá do audio formátov, ako je AIFF FLAC AMR AU AAC AC3 M4A MKA MP2 MP3 OGG WAV WMA.

Jednou z najlepších funkcií Aiseesoft MXF Converter je jeho schopnosť pomáhať používateľom pri konverzii ich videí MXF na formáty videa MP4 MKV TS AVI a FLV 3D. To znamená, že si môžete vychutnať úžasné 3D efekty na akomkoľvek zariadení alebo platforme. Navyše po aktualizácii teraz podporuje iPhone X/8/8 Plus/7/6s/6s Plus/6/6 Plus/5S/5C iPod Touch 5 iPod Nano 7 iPad mini iPad Air Microsoft Surface a Samsung Galaxy Note Profile.

Okrem svojich pôsobivých možností konverzie ponúka Aiseesoft MXF Converter niekoľko 3D režimov vrátane Anaglyph 3D Side by Side (Polovičná šírka), 3D Horná a spodná časť (Polovičná výška), 3D Horná a spodná (Úplná) 3D a Side by Side (Úplná) 3D aby ste si mohli vybrať. Môžete tiež upraviť hĺbku efektu pre dokonalý zážitok zo sledovania.

Ale to nie je všetko! Aiseesoft MXF Converter tiež umožňuje používateľom orezať svoje videá orezať rám pridať text alebo obrázok vodoznaky definovať farbu textu zlúčiť viacero videí do jedného súboru upraviť jas sýtosť kontrast hlasitosť odtieňa atď.

Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu, rýchlej rýchlosti konverzie, vysokej kvalite výstupných súborov, podpore kodekov rôznych platforiem zariadení atď. Aiseesoft MXF Converter je skutočne nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce bezproblémové konverzie videa bez obetovania kvality alebo funkčnosti.

Tak načo čakať? Stiahnite si Aiseesoft MXF Converter ešte dnes a začnite si užívať bezproblémové konverzie na všetkých svojich zariadeniach!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aiseesoft Studio
Stránka vydavateľa https://www.aiseesoft.com
Dátum vydania 2020-06-23
Dátum pridania 2020-06-23
Kategória Video softvér
Podkategória Video prevádzače
Verzia 9.2.36
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3853

Comments: