PocketCAS for Mac

PocketCAS for Mac 3.6.4

Mac / Daniel Alm / 83 / Úplná špecifikácia
Popis

PocketCAS pre Mac: The Ultimate Mathematics Application

Už vás nebaví nosiť so sebou objemnú grafickú kalkulačku? Bojujete so zložitými matematickými problémami a potrebujete spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže? Nehľadajte nič iné ako PocketCAS pre Mac, špičkovú matematickú aplikáciu.

PocketCAS je pokročilá matematická aplikácia, ktorá vám môže pomôcť s akýmkoľvek matematickým problémom, od základnej školy až po kalkul, algebru a štatistiku. Môže nahradiť vašu starú grafickú kalkulačku, pomôže vám s domácimi úlohami a pomôže vám pri akomkoľvek výpočte na univerzite alebo v práci. Táto aplikácia je nepostrádateľným nástrojom pre každého študenta, učiteľa a inžiniera.

S funkciami porovnateľnými s kalkulačkou TI-89 v kombinácii s moderným, intuitívnym rozhraním a neuveriteľnými grafickými možnosťami, PocketCAS zjednodušuje výpočet a algebru na vysokej škole. Poskytuje 2D karteziánske, implicitné, polárne alebo parametrické grafy, ako aj úžasné 3D grafy. Pomocou jeho možností výpočtu môžete vypočítať limity, derivácie, integrály a Taylorove expanzie. Invertujte a násobte matice alebo vypočítajte vlastné hodnoty determinantov pomocou funkcií lineárnej algebry. Vykonajte celočíselné a polynomiálne faktorizačné delenie pomocou permutácií okrem iného pomocou svojich algebrických funkcií.

Riešenie rovníc nebolo nikdy jednoduchšie vďaka schopnosti PocketCAS vyriešiť takmer akúkoľvek rovnicu vrátane sústav lineárnych rovníc obyčajných diferenciálnych rovníc! Jeho skriptovací jazyk v štýle C umožňuje používateľom okrem iného definovať vlastné funkcie pomocou rekurzie slučiek podmienených výrazov.

Fyzikálne jednotky sú k dispozícii hneď po vybalení, čo umožňuje používateľom zadávať fyzikálne vzorce so zodpovedajúcimi jednotkami, ktoré jednoducho prevedú výsledky na preferované jednotky.

Dodatočná funkčnosť

Podpora iCloud umožňuje používateľom synchronizovať dokumenty medzi zariadeniami Mac iPhone iPad, zatiaľ čo funkcia exportu umožňuje tlačiť a exportovať záznamy grafov celé dokumenty ako súbory PDF!

Funkcia matematickej klávesnice umožňuje rýchly výber požadovaných funkcií, zatiaľ čo vstavaná príručka s referenčnými tutoriálmi (http://pocketcas.com/manual) poskytuje v prípade potreby dostatočnú podporu! A ak sa zaseknete, vždy je k dispozícii zákaznícka podpora na (http://pocketcas.com/support).

Offline výpočet znamená, že PocketCAS nevyžaduje internetové pripojenie, takže je ideálny pre tie chvíle, keď ste na cestách, kde prístup na internet nemusí byť dostupný!

Na záver PocketCAS je dokonalá matematická aplikácia, ktorá poskytuje pokročilé matematické schopnosti v kombinácii s modernými intuitívnymi grafickými možnosťami rozhrania, vďaka čomu je ideálna aj pre študentov-učiteľov, inžinierov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Daniel Alm
Stránka vydavateľa https://danielalm.de
Dátum vydania 2015-01-25
Dátum pridania 2015-01-25
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Matematický softvér
Verzia 3.6.4
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Požiadavky None
cena $9.99
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 83

Comments:

Najpopulárnejší