nVidia Graphics Driver (Windows XP Professional x64 Edition/Server 2003 x64 Edition)

nVidia Graphics Driver (Windows XP Professional x64 Edition/Server 2003 x64 Edition) 347.09

Windows / NVIDIA / 82241 / Úplná špecifikácia
Popis

nVidia Graphics Driver je výkonný softvér, ktorý poskytuje podporu pre širokú škálu GPU vrátane GeForce GTX 980, GeForce GTX 980M, GeForce GTX 970 a GeForce GTX 970M. Tieto GPU sú z druhej generácie architektúry Maxwell a ponúkajú výnimočnú energetickú účinnosť a výkon na watt.

S novou aktualizáciou ovládača GeForce 347.09 WHQL si užívatelia môžu vychutnať lepší grafický výkon na svojich systémoch Windows XP Professional x64 Edition/Server 2003 x64 Edition. Ovládač pridáva podporu pre Dynamic Super Resolution (DSR) na desktopových GPU Kepler a Fermi, G-SYNC displeje v Surround konfigurácii a umožňuje NVIDIA Miracast na Windows (8.1 a novších) PC.

Dynamic Super Resolution (DSR) je inovatívna technológia, ktorá používateľom umožňuje vykresľovať hry vo vyššom rozlíšení, než je natívne rozlíšenie ich monitora. Výsledkom sú ostrejšie obrázky s väčšími detailmi a jasnosťou. DSR funguje tak, že hru vykreslí vo vyššom rozlíšení, než podporuje váš monitor, a potom ju zmenší na veľkosť obrazovky.

Displeje G-SYNC v konfigurácii Surround poskytujú pohlcujúci herný zážitok synchronizáciou obnovovacej frekvencie viacerých monitorov s výstupnou frekvenciou vášho GPU. To eliminuje trhanie a zasekávanie obrazovky a zároveň poskytuje plynulé hranie na všetkých obrazovkách.

NVIDIA Miracast je ďalšou vzrušujúcou funkciou pridanou k tejto aktualizácii ovládača, ktorá umožňuje bezdrôtové pripojenie displeja medzi zariadeniami so systémom Windows (8.1 alebo novším). So zariadeniami s podporou Miracast, ako sú televízory alebo projektory, môžete jednoducho bezdrôtovo streamovať obsah z počítača bez akýchkoľvek ďalších hardvérových požiadaviek.

Okrem týchto funkcií obsahuje nVidia Graphics Driver aj niekoľko opráv chýb, ktoré zlepšujú stabilitu a výkon v rôznych aplikáciách, ako je Adobe Photoshop CC2014/CC2015/Lightroom CC2015/Ansel SDK/Firefox/Skype/VLC Player/Minecraft/Twitch Studio/OBS Studio. /XSplit Broadcaster/Game Capture HD60 Pro/Capture One Pro9/GPU-Z/HWMonitor/HWiNFO32/HWiNFO64/MSI Afterburner/Precision XOC/EVGA Precision XOC/RivaTuner Statistics Server/NVIDIA Inspector/NVIDIA System Monitor/NVIDIA Update /NvContainerLocalSystem/NvContainerNetworkServiceContainer/nvlddmkm.sys/nvlddmkm.sys+e7c6a/nvlddmkm.sys+e7c6a0x00000000 chýb.

Celkovo je nVidia Graphics Driver nevyhnutným softvérom pre každého, kto chce optimalizovať výkon svojho GPU a zároveň si užívať pokročilé funkcie, ako sú DSR, G-SYNC displeje v konfigurácii Surround alebo možnosti streamovania NVIDIA Miracast bez akýchkoľvek ďalších hardvérových požiadaviek!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ NVIDIA
Stránka vydavateľa http://www.nvidia.com/
Dátum vydania 2015-01-21
Dátum pridania 2015-01-21
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače videa
Verzia 347.09
Požiadavky OS Windows, Windows XP 64-bit, Windows 2003 64-bit
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 82241

Comments: