Widhura Dictionary 2015 with Widhura Input

Widhura Dictionary 2015 with Widhura Input 1.0.6

Windows / Widhura / 174 / Úplná špecifikácia
Popis

Widhura Dictionary 2015 with Widhura Input: Ultimate viacjazyčné riešenie pre študentov jazykov

Už vás nebaví listovať vo viacerých slovníkoch, aby ste našli význam jedného slova? Bojujete s písaním v rôznych jazykoch na počítači? Ak áno, potom Widhura Dictionary 2015 s Widhura Input je pre vás dokonalým riešením. Tento vzdelávací softvér je navrhnutý tak, aby pomohol študentom jazykov a nadšencom bez námahy prehliadať najväčšie slovníky vo viacerých jazykoch.

Widhura Dictionary 2015 Multilingual Edition je rýchly a automatizovaný vyhľadávací nástroj, ktorý obsahuje viac ako 2 59 000 slov v 14 rôznych jazykoch. Vďaka funkcii prekladu medzi jazyky a prevodu textu na reč môžu používatelia jednoducho prekladať slová z jedného jazyka do druhého a počúvať ich výslovnosť. Či už sa učíte nový jazyk alebo sa snažíte zlepšiť svoju slovnú zásobu, slovník Widhura vám pomôže.

Vlastnosti:

1. Viacjazyčná podpora: Slovník Widhura podporuje až 14 rôznych jazykov vrátane angličtiny, sinhálčiny, tamilčiny, hindčiny, arabčiny a ďalších. Používatelia môžu pri hľadaní slov jednoducho prepínať medzi jazykmi.

2. Automatizovaný vyhľadávací nástroj: Slovník používa automatizovaný vyhľadávací nástroj, ktorý poskytuje rýchle výsledky bez akéhokoľvek oneskorenia alebo oneskorenia.

3. Preklad medzi jazykmi: Vďaka funkcii prekladu medzi jazykmi môžu používatelia okamžite prekladať slová z jedného jazyka do druhého bez toho, aby museli prepínať medzi slovníkmi.

4. Funkcia prevodu textu na reč: Softvér je tiež vybavený funkciou prevodu textu na reč, ktorá používateľom umožňuje počúvať výslovnosť akéhokoľvek slova, ktoré hľadajú.

5. Užívateľsky prívetivé rozhranie: Rozhranie tohto softvéru je užívateľsky prívetivé, takže je jednoduché pre každého bez ohľadu na úroveň jeho technickej odbornosti.

6.Widhura Input Tool: Tento nástroj umožňuje používateľom písať sinahalské, tamilské a anglické slová pomocou fonetického rozloženia klávesnice (typ SMS).

Výhody:

1. Zlepšite slovnú zásobu: S prístupom k viac ako 200 000 slovám v štrnástich rôznych jazykoch môžu používatelia výrazne zlepšiť svoju slovnú zásobu.

2. Šetrite čas: Vyhľadávanie vo viacerých slovníkoch si vyžaduje čas, ale už nie, pretože tento softvér poskytuje okamžité výsledky.

3. Jednoduché písanie: Písanie v sináhalčine, tamilčine a angličtine nebolo nikdy jednoduchšie vďaka fonetickému rozloženiu klávesnice, ktoré poskytuje nástroj na zadávanie textu wduhra.

4. Naučte sa viac jazykov súčasne: Používatelia, ktorí majú záujem učiť sa súčasne viacero jazykov, považujú tento softvér za veľmi užitočný, pretože podporuje až štrnásť rôznych jazykov.

Záver:

Na záver, viacjazyčné vydanie slovníka Widuhra 2015 spolu s nástrojom na zadávanie údajov Widuhra je vynikajúcou voľbou pre každého, kto sa teší na zlepšenie svojej slovnej zásoby alebo na učenie sa nových jazykov. Tento vzdelávací softvér so svojím užívateľsky prívetivým rozhraním, automatickým vyhľadávacím nástrojom, prekladom do viacerých jazykov, funkciou prevodu textu na reč a fonetickým rozložením klávesnice ponúka všetko, čo študent potrebuje. Tak načo čakať? Získajte slovník Widuhra ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Widhura
Stránka vydavateľa http://widhura.com
Dátum vydania 2015-01-14
Dátum pridania 2015-01-14
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Jazykový softvér
Verzia 1.0.6
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky .NET Framework 2.0
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 174

Comments: