Excel Split Names and Phone Numbers Software

Excel Split Names and Phone Numbers Software 7.0

Windows / Sobolsoft / 25 / Úplná špecifikácia
Popis

Softvér Excel na rozdelenie mien a telefónnych čísel je výkonný nástroj navrhnutý tak, aby pomohol používateľom rozdeliť bunky s celými menami do viacerých stĺpcov a rozdeliť telefónne čísla do viacerých stĺpcov. Tento softvér je ideálny pre podniky, ktoré potrebujú spravovať veľké množstvo údajov v tabuľkách Excel.

Pomocou softvéru Excel Rozdeliť mená a telefónne čísla môžete jednoducho rozdeliť blok buniek v MS Excel výberom buniek, ktoré chcete rozdeliť. Softvér potom automaticky rozdelí údaje do samostatných stĺpcov na základe vašich preferencií.

Jednou z kľúčových funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť rozdeliť telefónne čísla do viacerých stĺpcov. Táto funkcia je užitočná najmä pre firmy, ktoré potrebujú spravovať zákaznícke alebo klientske kontaktné informácie. Pomocou tejto funkcie môžete rozdeliť telefónne číslo podľa predvoľby, výmeny (stredné čísla), čísla linky (posledné čísla) a klapky.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou softvéru Excel Split Names and Phone Numbers je jeho schopnosť rozdeliť celé mená do viacerých stĺpcov. Táto funkcia vám umožňuje efektívnejšie organizovať údaje rozdelením mien do kategórií krstné meno, druhé meno a priezvisko.

Softvér Excel rozdelených mien a telefónnych čísel je doplnok Excelu, čo znamená, že bude umiestnený v samotnom Exceli. Vďaka tomu je neuveriteľne pohodlný, pretože bude prístupný počas práce s tabuľkou bez toho, aby ste museli prepínať medzi rôznymi aplikáciami alebo oknami.

Používateľské rozhranie tohto softvéru je jednoduché, ale efektívne, vďaka čomu môžu aj začínajúci používatelia ľahko prechádzať rôznymi dostupnými možnosťami. Intuitívny dizajn zaisťuje, že používatelia môžu rýchlo začať s rozdeľovaním svojich údajov bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností alebo potrebných školení.

Okrem toho tento softvér ponúka možnosti dávkového spracovania, ktoré používateľom umožňujú rýchlo a efektívne spracovať veľké množstvo údajov. Môžete vybrať blok buniek v programe MS Excel a použiť rovnaké pravidlá rozdelenia na všetky vybrané bunky naraz, čím ušetríte čas v porovnaní s ručným rozdelením každej bunky jednotlivo.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny spôsob, ako spravovať veľké množstvo údajov v tabuľkách MS Excel, potom nehľadajte nič iné ako softvér Excel Split Names and Phone Numbers! Vďaka svojim výkonným funkciám, ako sú možnosti dávkového spracovania, intuitívny dizajn používateľského rozhrania, možnosti automatického výberu buniek – tento nástroj má všetko potrebné pre úspešné riadenie podniku!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sobolsoft
Stránka vydavateľa http://www.sobolsoft.com/
Dátum vydania 2015-04-23
Dátum pridania 2015-01-12
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 7.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft Excel 2000 or higher
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 25

Comments: