iMuscle 2 for Mac

iMuscle 2 for Mac 3.9.6

Mac / 3D4Medical.com / 461 / Úplná špecifikácia
Popis

iMuscle 2 pre Mac je ocenený vzdelávací softvér, ktorý používateľom poskytuje vysoko vizuálny a interaktívny spôsob plánovania a sledovania ich fitness programu. Táto aplikácia je navrhnutá tak, aby pomohla jednotlivcom, fitness inštruktorom a fyzioterapeutom identifikovať špecifické svaly v ľudskom tele a rozvíjať cvičenia a strečingy zamerané na ich rozvoj alebo rehabilitáciu.

Pomocou iMuscle 2 môžu používatelia jednoducho priblížiť akúkoľvek oblasť 3D modelu ľudského tela a klepnutím na sval odhaliť cvičenia, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre túto svalovú skupinu. Aplikácia obsahuje viac ako 650 vysokokvalitných animácií, ktoré poskytujú návod, ako správne vykonávať každé cvičenie. Tieto animácie sú neuveriteľne podrobné a zobrazujú presné pohyby potrebné pre každé cvičenie.

Jednou z kľúčových vlastností iMuscle 2 je jeho schopnosť vytvárať vlastné tréningy na základe individuálnych potrieb. Používatelia si môžu vybrať konkrétne svaly, na ktoré sa chcú zamerať, alebo si vybrať z vopred navrhnutých cvičebných plánov vytvorených profesionálmi v oblasti fitness. Aplikácia tiež umožňuje používateľom sledovať svoj pokrok v priebehu času zaznamenávaním sérií, opakovaní, zdvihnutých závaží a ďalších dôležitých metrík.

iMuscle 2 bol navrhnutý s ohľadom na viacerých používateľov, vďaka čomu je ideálny pre fitness inštruktorov a fyzioterapeutov, ktorí pracujú s klientmi. Aplikácia umožňuje týmto profesionálom vytvárať vlastné cvičebné plány pre svojich klientov na základe ich individuálnych potrieb. Môžu tiež sledovať pokrok v priebehu času pomocou vstavaných nástrojov na sledovanie.

Okrem pôsobivých funkcií má iMuscle 2 elegantné používateľské rozhranie, ktoré uľahčuje navigáciu všetkými jeho funkciami. Aplikácia je optimalizovaná na použitie na počítačoch Mac s displejmi s vysokým rozlíšením, takže môžete jasne vidieť každý detail.

Celkovo je iMuscle 2 vynikajúcim nástrojom pre každého, kto chce zlepšiť svoje zdravie a kondíciu, alebo pre tých, ktorí pracujú v zdravotníckom priemysle a chcú efektívny spôsob sledovania pokroku klienta. Vďaka svojej komplexnej knižnici cvičení zameraných na konkrétne svalové skupiny v kombinácii s podrobnými animáciami zobrazujúcimi správnu formu počas každého pohybu vám tento softvér pomôže dosiahnuť vaše ciele rýchlejšie ako kedykoľvek predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ 3D4Medical.com
Stránka vydavateľa http://www.3d4medical.com/iMuscle-System-application_APP6.html
Dátum vydania 2014-12-21
Dátum pridania 2014-12-21
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér na zdravie a fitnes
Verzia 3.9.6
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
Požiadavky None
cena $8.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 461

Comments:

Najpopulárnejší