Small Business Tracker Deluxe for Mac

Small Business Tracker Deluxe for Mac 2.0

Mac / SpiritWorks Software / 5227 / Úplná špecifikácia
Popis

Small Business Tracker Deluxe pre Mac je komplexný balík produktivity navrhnutý tak, aby pomohol samostatne zárobkovo činným odborníkom a malým podnikom sledovať ich čas, výdavky, kontakty, stretnutia, plány, faktúry, heslá, produkty, spotrebný materiál a zásoby. Tento softvér je all-in-one riešením, ktoré možno použiť pre ľubovoľný počet produktov alebo projektov.

Pomocou aplikácie Small Business Tracker Deluxe pre Mac môžu používatelia jednoducho vytvárať zostavy a faktúry na tlač alebo export. Softvér umožňuje používateľom nastaviť preferencie pre formáty dátumu a času, symboly mien, farby a ďalšie. To uľahčuje prispôsobenie softvéru tak, aby vyhovoval špecifickým potrebám každého používateľa.

Jednou z kľúčových funkcií Small Business Tracker Deluxe je sledovanie aktivít a výdavkov. Tento personalizovaný nástroj na správu času pomáha používateľom sledovať ich každodenné aktivity a výdavky. Umožňuje im jednoducho zaznamenávať fakturovateľné hodiny alebo náklady na projekt, aby mohli presne fakturovať klientom alebo vypočítať zisky.

Funkcia Sledovanie faktúr poskytuje podrobné informácie o tom, koľko peňazí ešte klienti dlhujú. Používatelia môžu rýchlo zistiť, ktoré faktúry sú po splatnosti alebo nezaplatené, aby mohli podľa potreby kontaktovať klientov.

Funkcia Sledovanie zásob zaznamenáva údaje o nákupoch a predajoch v reálnom čase. Vytvára podrobné správy, ktoré poskytujú cenné informácie o výkonnosti produktu v priebehu času. Používatelia môžu tiež použiť túto funkciu na efektívnu správu zásob nastavením bodov pre objednávanie na základe historických údajov o predaji.

Nástroj Invoice Creator od Small Business Tracker Deluxe umožňuje používateľom vytvárať profesionálne vyzerajúce faktúry z produktov v Inventory Tracker a zákazníkov v Contact Tracker len niekoľkými kliknutiami. Funkcia Expense Tracker sleduje daňovo uznateľné výdavky, ako sú kancelárske potreby alebo cestovné náklady, a zároveň umožňuje používateľom tlačiť šeky priamo zo softvéru.

Iný nástroj na sledovanie príjmu zaznamenáva príjmy z rôznych zdrojov, ako sú prenájmy nehnuteľností alebo investície, zatiaľ čo nástroj na sledovanie hesiel zhromažďuje cenné heslá na jednom ľahko prístupnom mieste, vďaka čomu je prihlasovanie do rôznych účtov online jednoduchšie ako kedykoľvek predtým bez toho, aby ste si museli zapisovať viaceré heslá niekde inde. môže sa stratiť!

Sledovač kontaktov umožňuje rýchle a jednoduché odosielanie formulárových listov prostredníctvom e-mailu bez toho, aby ste museli zakaždým ručne písať každé písmeno jednotlivo; Nástroj na sledovanie plánov pomáha vytvárať plány určené na tlač; Nástroj na sledovanie úloh generuje praktické zoznamy úloh; Nástroj na sledovanie nákladov na vozidlá presne zaznamenáva údaje potrebné na daňové účely; Nástroj na sledovanie verzií sleduje zmeny medzi verziami dokumentov a pomocník pre spisovateľa rýchlo vytvára koncepty listov/článkov atď.; Univerzálna kalkulačka počíta čísla/dátumy/časy/merania/prevody mien - všetko v rámci jedného programu!

Prehliadka Small Business Trackers so sprievodcom zaisťuje, že aj tí, ktorí sú nováčikmi v používaní balíkov na zvýšenie produktivity, ich ľahko používajú! Vďaka intuitívnemu rozhraniu a prispôsobiteľným možnostiam nastavení dostupným v každom aspekte – dnes už naozaj nič také nie je!

Na záver: Verzia Small Business Trackers Deluxe ponúka všetko, čo potrebujete pri vedení vlastného podnikania – či už ste samostatne zárobkovo činná osoba, ktorá pracuje sama ALEBO súčasťou malého tímu – tento program vás pokryje! Vďaka komplexnému radu funkcií je správa vašich podnikových financií jednoduchá, ale efektívna a zároveň poskytuje presné nástroje na podávanie správ, ktoré zaručujú, že vám nič neunikne!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SpiritWorks Software
Stránka vydavateľa http://productivity-software.com
Dátum vydania 2014-12-09
Dátum pridania 2014-12-09
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér pre malé podniky
Verzia 2.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.3, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5227

Comments:

Najpopulárnejší