Visual Budget for Mac

Visual Budget for Mac 1.11

Mac / Kiwi Objects / 105 / Úplná špecifikácia
Popis

Visual Budget for Mac je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje jednoducho spravovať vaše osobné a obchodné účty. Vďaka pokročilým funkciám analýzy a konsolidácie vám Visual Budget uľahčuje sledovanie vašich financií a udržiavanie prehľadu o rozpočte.

Jednou z kľúčových funkcií Visual Budget je jeho schopnosť zvládnuť viacero účtov súčasne. Či už máte niekoľko osobných bankových účtov alebo viacero obchodných účtov, Visual Budget vám pomôže udržať všetko usporiadané na jednom mieste. Svoje účty môžete triediť do rôznych skupín na základe ich typu alebo účelu, vďaka čomu ľahko zistíte, kam idú vaše peniaze.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Visual Budget sú jeho automatické kategórie výdavkov/príjmov. Na základe štandardného modelu, ktorý vyhovuje väčšine potrieb, sa tieto kategórie vytvoria automaticky, keď si založíte nový účet. Samozrejme, ak máte pre každý účet konkrétnejšie požiadavky, môžete zoznam kategórií jednoducho upraviť tak, aby vyhovoval vašim potrebám.

Vďaka dvom úrovniam kategórií/podkategórií, ktoré sú k dispozícii, vám Visual Budget umožňuje definovať plán rozpočtu jednoduchým, ale presným spôsobom. To znamená, že môžete nastaviť podrobné rozpočty pre každú kategóriu/podkategóriu a sledovať svoje výdavky oproti týmto rozpočtom v priebehu času.

Okrem týchto základných funkcií ponúka Visual Budget aj celý rad ďalších nástrojov a možností navrhnutých tak, aby spravovanie vašich financií bolo čo najjednoduchšie. Napríklad:

- Môžete importovať údaje z iného finančného softvéru alebo priamo z bankových výpisov

- Môžete vytvárať vlastné zostavy a grafy založené na akejkoľvek kombinácii údajových bodov

- Môžete nastaviť upozornenia a pripomienky na nadchádzajúce účty alebo platby

- Môžete chrániť heslom jednotlivé účty alebo celú aplikáciu

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný a zároveň užívateľsky prívetivý nástroj na správu vašich financií v systéme Mac OS X, potom nehľadajte nič iné ako Visual Budget!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Kiwi Objects
Stránka vydavateľa http://www.kiwiobjects.com/fr/KiWi_Objects_-_Photo_ID_pour_iPhone.html
Dátum vydania 2014-11-29
Dátum pridania 2014-11-29
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na osobné financie
Verzia 1.11
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena $9.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 105

Comments:

Najpopulárnejší