Poster Maker Flyer Design Template Graphic Creator for Android

Poster Maker Flyer Design Template Graphic Creator for Android 31.0

Android / Optimumbrew Technology / 3 / Úplná špecifikácia
Popis

Poster Maker Flyer Design Template Graphic Creator pre Android je výkonný softvér na grafický dizajn, ktorý umožňuje nedizajnérom ľahko vytvárať úžasné plagáty, letáky, pozvánky, miniatúry YouTube, motivačné citáty, blahoželania, typografiu a umelecké diela, plagáty k narodeninám a festivalové plagáty. . Tento online tvorca plagátov je navrhnutý tak, aby každému pomohol rýchlo začať so šablónami plagátov.

Či už ste majiteľ malého podniku, ktorý chce propagovať svoje produkty alebo služby, alebo jednotlivec, ktorý chce vytvoriť prispôsobené návrhy na špeciálne príležitosti, ako sú narodeniny a svadby, nástroj na tvorbu šablón návrhov plagátov na vytváranie letákov pre Android vám pomôže. Vďaka širokému výberu doplnkových a prémiových šablón plagátov dostupných na bezplatné stiahnutie v obchode s aplikáciami alebo v obchode Google Play.

Medzi pozoruhodné funkcie softvéru patrí ľahko použiteľný tvorca šablón, ktorý používateľom umožňuje vybrať si z viac ako 1000 vopred navrhnutých šablón na okamžité použitie. Tvorca plagátov tiež prichádza s nástrojmi na úpravu fotografií a textu, ktoré používateľom umožňujú prispôsobiť svoje návrhy pridaním vlastných obrázkov a textu.

Jednou z najlepších vecí na aplikácii Poster Maker Flyer Design Template Graphic Creator pre Android sú dobre kategorizované šablóny plagátov, ktoré používateľom uľahčujú nájdenie dokonalého dizajnu, ktorý potrebujú. Softvér sa dodáva aj s pozadím a grafikou vo vysokom rozlíšení, ktoré sú vhodné pre všetky potreby.

Grafický editor fotografií, ktorý je súčasťou tohto softvéru, ponúka predvolené veľkosti plagátov v rôznych rozlíšeniach, čo umožňuje vytvárať návrhy vhodné pre rôzne platformy vrátane platforiem sociálnych médií, ako sú Facebook, Instagram a Twitter. Funkcia tvorcu letákov ju umožňuje pre akúkoľvek platformu sociálnych médií, zatiaľ čo Editor plagátov prichádza s množstvom predvolených šablón plagátov, ktoré sú príliš lákavé.

Táto aplikácia je veľmi potrebná, ak chcete, aby vaša značka alebo osobné projekty urobili dojem z porovnávania online aj offline. Neustále pracujeme na tomto tvorcovi plagátov, aby používatelia ako vy mali vždy viac, než len jednoduchý nástroj na návrh založený na názve a obrázkoch. Vychutnajte si každý kúsok z aplikácie Poster Maker Flyer Design Template Graphic Creator, zatiaľ čo neustále zlepšujeme našu ponuku produktov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Optimumbrew Technology
Stránka vydavateľa http://www.optimumbrew.com
Dátum vydania 2020-06-21
Dátum pridania 2020-06-21
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Ilustračný softvér
Verzia 31.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky Android
cena $4.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3

Comments:

Najpopulárnejší