Winta for Mac

Winta for Mac 1.1

Mac / Winta / 140 / Úplná špecifikácia
Popis

Winta for Mac je výkonný softvér, ktorý vám umožní spúšťať vaše obľúbené Windows hry a aplikácie na vašom Macu. S Winta si môžete vychutnať to najlepšie z oboch svetov – elegantný dizajn a užívateľsky prívetivé rozhranie Mac OS X v kombinácii s obrovským výberom softvéru dostupného pre Windows.

Winta vo svojom jadre používa Wine – opätovnú implementáciu Win32 API pre iné operačné systémy ako Windows. To znamená, že dokáže spustiť takmer akýkoľvek program Windows na vašom Macu bez potreby nastavenia virtuálneho počítača alebo dvojitého spustenia. Či už potrebujete používať Microsoft Office, Adobe Photoshop alebo dokonca hrať hry ako World of Warcraft alebo League of Legends, Winta vám pomôže.

Jednou z kľúčových výhod používania Winta je, že vám šetrí čas a peniaze, pretože nie je potrebné kupovať samostatné licencie pre Windows aj Mac OS X. Namiesto toho si môžete Wintu jednoducho nainštalovať na Mac a začať používať všetky svoje obľúbené programy pre Windows hneď.

Winta tiež ponúka niekoľko možností prispôsobenia, ktoré vám pomôžu optimalizovať výkon na základe vašich špecifických potrieb. Ak máte napríklad starší počítač s obmedzenými zdrojmi, môžete upraviť nastavenia, ako je pridelenie pamäte a využitie procesora, aby ste zaistili plynulú prevádzku bez obetovania rýchlosti alebo stability.

Okrem svojej základnej funkcie ako emulátora založeného na víne na spúšťanie programov Windows na Mac OS X, Winta obsahuje aj niekoľko ďalších užitočných funkcií:

- Jednoduchá inštalácia: Stačí si stiahnuť a nainštalovať Winta z našej webovej stránky (odkaz) len niekoľkými kliknutiami.

- Automatické aktualizácie: Pravidelne vydávame nové verzie Winta s opravami chýb a vylepšeniami výkonu.

- Užívateľsky prívetivé rozhranie: Intuitívne rozhranie uľahčuje konfiguráciu nastavení a správu nainštalovaných programov.

- Kontrola kompatibility: Pred inštaláciou akéhokoľvek nového programu cez Winta Engine builds verzie Wine si budete môcť skontrolovať, či je kompatibilný s Wine na stránke www.winehq.org

- Komunita podpory: Náš tím podpory je vždy pripravený pomôcť používateľom, ktorí sa vyskytnú pri používaní nášho produktu

Celkovo Wina poskytuje vynikajúce riešenie pre každého, kto chce mať prístup k užívateľsky prívetivému prostrediu macOSX spolu s aplikáciami pre Windows. Jeho ľahko použiteľné rozhranie v kombinácii s výkonnými schopnosťami emulácie z neho robí jedinečný softvér v tejto kategórii.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Winta
Stránka vydavateľa http://winta.cf
Dátum vydania 2014-11-15
Dátum pridania 2014-11-15
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Operačné systémy a aktualizácie
Verzia 1.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 140

Comments:

Najpopulárnejší