Mac Free Any iPhone Data Recovery for Mac

Mac Free Any iPhone Data Recovery for Mac 5.1.1.8

Mac / Amazing-Share / 1846 / Úplná špecifikácia
Popis

Mac Free Any iPhone Data Recovery for Mac je all-in-one program na obnovu dát navrhnutý špeciálne pre používateľov iPhone, iPad a iPod Touch. Tento softvér je schopný obnoviť akékoľvek vymazané alebo stratené údaje v dôsledku akejkoľvek situácie, vrátane náhodného vymazania, zlyhania systému, napadnutia vírusom, obnovenia továrenských nastavení a ďalších.

S Mac Free Any iPhone Data Recovery for Mac môžu používatelia obnoviť 12 typov súborov zo svojich iOS zariadení vrátane fotografií, videí, fotoaparátu, kontaktov, správ (SMS, iMessages a MMS), správ WhatsApp a príloh. Okrem toho môže softvér tiež obnoviť záznamy histórie hovorov, ako aj kalendáre a pripomienky.

Jednou z kľúčových funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť obnoviť záložky Safari zo zariadení iPhone/iPad/iPod Touch na počítači Mac. Táto funkcia sa hodí, keď omylom vymažete svoje záložky alebo ich stratíte v dôsledku zlyhania systému.

Používateľské rozhranie tohto softvéru je jednoduché a ľahko použiteľné. Proces obnovy zahŕňa iba tri jednoduché kroky: pripojte zariadenie k počítaču pomocou kábla USB; skenujte svoje zariadenie; ukážte a vyberte súbory, ktoré chcete obnoviť.

Mac Free Any iPhone Data Recovery for Mac podporuje všetky iOS zariadenia bežiace na iOS 5 alebo novších verziách vrátane najnovších modelov, ako sú iPhone Xs/Xs Max/XR/8/8 Plus/7/7 Plus/6s/6s Plus/6/ 6 Plus/iPad Pro/Air 2/Air/mini s Retina displejom/mini atď.

Tento softvér tiež podporuje viacero jazykov vrátane angličtiny, francúzštiny, Nemecka, ruštiny, kórejčiny, zjednodušenej čínštiny a tradičnej čínštiny, vďaka čomu je dostupný používateľom na celom svete.

Záverom možno povedať, že počítače Mac sú známe svojou spoľahlivosťou, no ani tie nie sú imúnne voči situáciám so stratou údajov. Mac Free Any iPhone Data Recovery for Mac poskytuje efektívne riešenie, ktoré vám umožňuje jednoducho získať stratené údaje z vašich iOS zariadení bez toho, aby ste sa museli obávať komplikovaných problémov. Postupy. Užívateľsky prívetivé rozhranie v spojení s jeho výkonnými funkciami z neho robí nevyhnutný nástroj v arzenáli každého používateľa Mac.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Amazing-Share
Stránka vydavateľa http://amazing-share.com/
Dátum vydania 2014-11-12
Dátum pridania 2014-11-12
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória Obslužné programy iTunes
Verzia 5.1.1.8
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1846

Comments:

Najpopulárnejší