Softaken MSG Attachment Extractor

Softaken MSG Attachment Extractor 1.0

Windows / Softaken Software / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

Extraktor nástavcov Softaken MSG: Dokonalé riešenie pre efektívnu extrakciu nástavcov

V dnešnom uponáhľanom svete je komunikácia kľúčová. A pokiaľ ide o komunikáciu, e-maily sú jedným z najpoužívanejších médií. E-maily neslúžia len na osobnú komunikáciu, ale aj na profesionálne účely. V skutočnosti sa e-maily stali neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného života.

S rastúcim využívaním e-mailov však prichádza aj problém so správou príloh. Prílohy môžu zaberať veľa miesta vo vašej poštovej schránke a spomaliť váš e-mailový klient. Okrem toho môže byť extrahovanie príloh z viacerých e-mailov únavnou a časovo náročnou úlohou.

Tu sa hodí Softaken MSG Attachment Extractor. Je to cenovo dostupný a výkonný nástroj, ktorý extrahuje prílohy MSG všetkých rozšírení, ako sú PDF, XLS, DOC, JPG, RAR atď., Vďaka čomu je extrahovanie príloh hračkou.

Čo je Softaken MSG Attachment Extractor?

Softaken MSG Attachment Extractor je softvérový nástroj určený na extrahovanie príloh z viacerých súborov MSG naraz. Podporuje všetky verzie Outlooku vrátane 2019, 2016, 2013, 2007 a ďalších.

Softvér bol vyvinutý profesionálmi, ktorí zabezpečili, že pri odstraňovaní príloh z e-mailov MSG neexistuje žiadna šanca na stratu alebo poškodenie súboru.

Pomocou nástroja Softaken MSG Attachment Extractor môžu používatelia ľahko extrahovať e-mailové adresy zo svojich správ do kópií, skrytej kópie atď. bez toho, aby narušili poradie alebo obsah svojich správ.

Prečo používať Softaken MSG Attachment Extractor?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo by ste mali zvážiť použitie Softaken MSG Attachment Extractor:

1) Šetrí čas: S touto pomôckou používatelia nemusia opakovať kroky pre každú jednotlivú správu, z ktorej chcú extrahovať prílohu, pretože ich možno jednoducho načítať naraz a extrahovať prílohu, čím ušetríte drahocenný čas.

2) Jednoduché použitie: Aplikácia uľahčuje extrahovanie príloh z viacerých súborov pomocou niekoľkých kliknutí.

3) Podporuje všetky verzie programu Outlook: Bez ohľadu na to, či používate Outlook 2019 alebo staršie verzie, ako je 2007 alebo ešte staršie verzie, ako je Outlook XP (2002), tento nástroj bude fungovať bez problémov.

4) Nie je potrebné inštalovať Microsoft Outlook alebo akýkoľvek iný podporný program: To znamená, že používatelia nepotrebujú na svojom systéme nainštalovaný žiadny ďalší softvér, ktorý šetrí miesto na ich pevnom disku.

5) Odstraňuje duplicitné prílohy: Odstránením duplicitných príloh môžu používatelia ušetriť miesto na pevnom disku tým, že si ponechávajú iba jedinečné kópie.

6) Užívateľsky prívetivé rozhranie: Rozhranie bolo navrhnuté s ohľadom na jednoduchosť používania, takže aj začiatočníci počítačov sa ľahko používajú bez akýchkoľvek problémov.

7) Inteligentné a efektívne výsledky bez vytvárania akýchkoľvek problémov

8) Dostupné na všetkých platformách Windows

Ako to funguje?

Používanie softvéru Softaken nemôže byť jednoduchšie! Jednoducho postupujte podľa týchto krokov:

1) Stiahnite si a nainštalujte softvér do počítača

2) Spustite aplikáciu

3) Kliknite na tlačidlo „Pridať súbor“ umiestnené v ľavom hornom rohu

4) Vyberte jeden alebo viac. msg súbory, z ktorých chcete extrahovať prílohy

5) Kliknite na tlačidlo „Otvoriť“ umiestnené v pravom dolnom rohu

6) Počkajte, kým sa nevyberú všetky. msg súbory sa načítajú do okna aplikácie

7) Kliknite na tlačidlo "Extrahovať" umiestnené v ľavom hornom rohu

8 ) Vyberte cieľový priečinok, do ktorého sa uložia extrahované prílohy

To je všetko! Úspešne ste extrahovali požadované prílohy.

Záver

Softaken's MSGAttachmentExtractori je základným nástrojom pre každého, kto potrebuje efektívne spravovať veľké množstvo e-mailových údajov. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje jeho používanie, aj keď nie ste technicky zdatný. Možnosť odstraňovať duplicitné prílohy a extrahovať prílohy z viacnásobnej pošty robí túto pomôcku regulačnú, ktorú musí mať každý jeden. .Vďaka svojim inteligentným a efektívnym výsledkom bez vytvárania akýchkoľvek problémov poskytuje používateľom pokoj, ktorý potrebujú pri správe svojich údajov. Pripojte sa k podpore živého chatu alebo odošlite svoje otázky prostredníctvom e-mailov kedykoľvek a my vám radi pomôžeme!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Softaken Software
Stránka vydavateľa http://www.softaken.com/
Dátum vydania 2020-06-21
Dátum pridania 2020-06-21
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailové nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1

Comments: