1BizApp Batch Print Tool

1BizApp Batch Print Tool 1.0

Windows / Chapman IT / 63 / Úplná špecifikácia
Popis

1BizApp Batch Print Tool: Zefektívnite pracovný tok dokumentov

Ak patríte medzi tých, ktorí musia pravidelne tlačiť veľké množstvo súborov, viete, aké to môže byť časovo náročné a únavné. Otváranie každého súboru jednotlivo a kliknutie na tlačidlo tlače môže zabrať drahocenný čas, ktorý by ste mohli lepšie využiť na iné úlohy. To je miesto, kde prichádza na rad 1BizApp Batch Print – je to výkonný nástroj, ktorý vám umožní vytvoriť zoznam dokumentov na tlač, čo vám ušetrí čas a námahu.

S dávkovou tlačou 1BizApp stačí raz vytvoriť zoznam tlače, uložiť ho na plochu a potom zakaždým, keď budete tieto dokumenty potrebovať znova vytlačiť, jednoducho načítajte zoznam a kliknite na tlačidlo tlače. Je to také jednoduché! Môžete dokonca exportovať zoznamy súborov, ak sa tie isté súbory vytlačia neskôr.

Tento softvér bol špeciálne navrhnutý na dávkovú tlač dokumentov zo zoznamu, ktorý možno uložiť. Podporované sú najbežnejšie tlačiteľné formáty dokumentov, ako napríklad MS Word, Excel tabuľky a prezentácie v PowerPointe. Ďalšie populárne formáty súborov sú v súčasnosti vo vývoji a budú dostupné v budúcich vydaniach.

Jednou z najlepších vecí na dávkovej tlači 1BizApp je jej jednoduchosť – nie je potrebné zložité nastavenie alebo konfigurácia. Po nainštalovaní do počítača jednoducho otvorte softvér a ihneď začnite vytvárať zoznamy tlače.

Nenechajte sa však zmiasť jeho jednoduchosťou – tento softvér je tiež neuveriteľne výkonný. Pomocou dávkovej tlače 1BizApp môžete jednoducho spravovať veľké množstvo súborov. Či už ide o tlač faktúr pre vašu firmu alebo zostáv pre školské projekty, tento nástroj robí dávkovú tlač rýchlou a bezbolestnou.

Tu sú niektoré kľúčové funkcie dávkovej tlače 1BizApp:

- Rýchlo vytvorte zoznamy dokumentov, ktoré je možné vytlačiť

- Uložte zoznamy dokumentov na tlač pre budúce použitie

- Exportujte zoznamy dokumentov na tlač

- Podporuje väčšinu bežných tlačiteľných formátov dokumentov (MS Word,

Tabuľky Excel a prezentácie v PowerPointe)

- Jednoduché používateľské rozhranie

- Nevyžaduje sa žiadne zložité nastavenie alebo konfigurácia

Prečo by ste si teda mali zvoliť dávkovú tlač 1BizApp pred inými nástrojmi dávkovej tlače? Na začiatok je použitie neuveriteľne jednoduché – aj keď nie ste technicky zdatní! Navyše, s podporou pre väčšinu bežných tlačiteľných formátov dokumentov (a ďalšie už čoskoro), je tento nástroj dostatočne všestranný na to, aby zvládl všetky druhy tlačových potrieb.

Ale to najdôležitejšie zo všetkého je: používanie dávkovej tlače 1BizApp vám ušetrí drahocenný čas, ktorý by ste mohli lepšie využiť na iné úlohy. Namiesto toho, aby ste trávili hodiny otváraním každého jednotlivého súboru, len aby ste stlačili „tlač“, nechajte tento softvér, aby to urobil za vás!

Na záver: Ak je pre vás zefektívnenie vášho pracovného toku dôležité (a priznajme si to – kto by nechcel vyššiu efektivitu?), potom zvážte, že by ste ešte dnes vyskúšali nástroj 1BizApp Batch Print Tool! Vďaka svojim jednoduchým, ale výkonným funkciám navrhnutým špeciálne pre potreby dávkovej tlače, ako je tá vaša, si myslíme, že sa rýchlo stane nevyhnutnou súčasťou akejkoľvek profesionálnej sady nástrojov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Chapman IT
Stránka vydavateľa http://www.1bizapp.co.uk
Dátum vydania 2014-09-24
Dátum pridania 2014-09-24
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Softvér tlačiarne
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 63

Comments: