Hallowheel - Virtual Trick or Treat Prize Wheel for Halloween for Mac

Hallowheel - Virtual Trick or Treat Prize Wheel for Halloween for Mac 1.0

Mac / WebBowser / 52 / Úplná špecifikácia
Popis

Halloween je čas na strašidelnú zábavu a hry a Hallowheel je dokonalým doplnkom každej halloweenskej párty alebo udalosti. Toto virtuálne koleso odmien pre Mac vám umožní premietnuť interaktívne koleso na bočnú stranu vášho domu alebo na veľkoplošnú televíznu obrazovku, čím vytvoríte zábavný a pútavý zážitok pre všetky vekové kategórie.

Pomocou aplikácie Hallowheel si môžete prispôsobiť stred kolesa vlastným videom alebo obrázkom a dodať tak vašim halloweenským slávnostiam osobitý nádych. Softvér tiež obsahuje rôzne predpripravené grafiky a animácie, ktoré určite potešia trikov.

Jednou z najlepších vlastností Hallowheel je jednoduchosť použitia. Jednoducho pripojte počítač Mac k projektoru alebo veľkej obrazovke televízora, spustite softvér a začnite točiť! Koleso môžete ovládať pomocou bezdrôtovej myši alebo klávesnice, vďaka čomu sa do zábavy môže ľahko zapojiť každý.

Okrem toho, že je skvelý na halloweenske večierky a udalosti, je Hallowheel ideálny aj pre školy a komunitné centrá, ktoré chcú dodať svojim jesenným festivalom trochu vzrušenia. Vďaka prispôsobiteľnej grafike a animáciám sa určite stane hitom u detí všetkých vekových kategórií.

Ale neberte nás len tak za slovo – tu je to, čo niektorí spokojní zákazníci povedali o Hallowheel:

"Tento rok som použil Hallowheel na mojej výročnej halloweenskej párty a určite to bol jeden z vrcholov! Deti milovali točenie kolesa a videli, akú cenu vyhrajú." - Sarah T., Los Angeles

"Ako učiteľ na základnej škole stále hľadám nové spôsoby, ako zaujať svojich žiakov počas sviatočných osláv. Hallowheel bolo perfektné - ľahko použiteľné s množstvom zábavnej grafiky!" - Emily S., Chicago

Takže ak hľadáte vzrušujúci spôsob, ako tento rok osláviť Halloween, nehľadajte nič iné ako Hallowheel! Vďaka prispôsobiteľnej grafike, jednoduchému použitiu a nekonečným možnostiam zábavy bude určite hitom každého, kto roztočí svoje virtuálne koleso cien.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ WebBowser
Stránka vydavateľa http://www.webbowser.com
Dátum vydania 2014-09-22
Dátum pridania 2014-09-22
Kategória Hry
Podkategória Hry pre deti
Verzia 1.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 52

Comments:

Najpopulárnejší