VCF To HTML Converter Software

VCF To HTML Converter Software 7.0

Windows / Sobolsoft / 175 / Úplná špecifikácia
Popis

Softvér VCF To HTML Converter je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý ponúka rýchle a jednoduché riešenie pre používateľov, ktorí potrebujú previesť viacero súborov VCF do formátu HTML. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho previesť všetky svoje súbory VCF do formátu HTML pomocou niekoľkých kliknutí.

Softvér je navrhnutý tak, aby bol užívateľsky prívetivý a intuitívny, vďaka čomu ho môže používať každý. Jednoducho pretiahnite svoje súbory VCF do softvéru, vyberte výstupný formát (buď jeden súbor HTML alebo samostatné súbory HTML pre každý súbor VCF) a kliknite na tlačidlo „Konvertovať“. Softvér potom rýchlo prevedie všetky vaše súbory VCF do požadovaného výstupného formátu.

Jednou z kľúčových výhod používania tohto softvéru je jeho schopnosť spracovať viacero VCF v dávkovom režime. To znamená, že môžete ušetriť hodiny času konverziou mnohých VCF naraz namiesto toho, aby ste museli otvárať a konvertovať každý súbor jednotlivo.

Okrem toho tento softvér ponúka niekoľko možností prispôsobenia, ktoré vám umožňujú prispôsobiť výstupný formát vašim potrebám. Môžete si napríklad vybrať z rôznych šablón alebo prispôsobiť rozloženie súboru HTML pridaním hlavičiek, päty alebo iných prvkov.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho kompatibilita s rôznymi operačnými systémami vrátane Windows 10/8/7/Vista/XP/2000/98SE, ako aj Mac OS X 10.4 alebo novších verzií.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny spôsob, ako previesť viacero VCF do formátu HTML bez toho, aby ste to museli tráviť hodiny ručne, potom nehľadajte nič iné ako softvér na prevod VCF do HTML!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sobolsoft
Stránka vydavateľa http://www.sobolsoft.com/
Dátum vydania 2015-05-13
Dátum pridania 2014-09-15
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 7.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 175

Comments: