Free eReader

Free eReader 1.0

Windows / Media Freeware / 481 / Úplná špecifikácia
Popis

Bezplatná čítačka elektronických kníh je výkonný a všestranný vzdelávací softvér, ktorý používateľom umožňuje sťahovať a čítať elektronické knihy z akéhokoľvek zdroja na viacerých zariadeniach. S rozmachom digitálnych kníh mnohí milovníci kníh uprednostňujú svoje knihy na prenosných zariadeniach, aby k nim mali kedykoľvek prístup, aj keď sú na cestách. Tento softvér im umožňuje robiť to isté s ľahkosťou a tiež bezplatne.

Jednou z najvýznamnejších výhod tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Bezplatnú čítačku elektronických kníh je možné stiahnuť a nainštalovať do akéhokoľvek zariadenia s operačným systémom Windows bez väčších problémov. Inštalačný proces je tiež veľmi čistý bez akéhokoľvek škodlivého softvéru alebo adwaru. Tento ľahký nástroj tiež nevyžaduje veľa miesta na disku.

Keď bude pripravený, používatelia si môžu stiahnuť ľubovoľný počet e-kníh, otvárať a čítať ich bez akýchkoľvek závad alebo prerušení. Dokonca im umožňuje lepšie organizovať svoje elektronické knihy a zdieľať ich s ostatnými. Ide o komplexný nástroj, ktorý svoju prácu vykonáva efektívne.

Bezplatná čítačka elektronických kníh prichádza s jednoduchým rozhraním, ktoré má všetky dostupné funkcie prehľadným spôsobom. Na používanie tohto softvéru nie je potrebné sťahovať žiadne ďalšie aplikácie, pretože ide o samostatnú aplikáciu podporujúcu rôzne textové a obrazové formáty.

Tento vzdelávací softvér ponúka širokú škálu funkcií pre milovníkov kníh, ktorí chcú efektívne spravovať svoje knižnice elektronických kníh. Používatelia budú mať kedykoľvek prístup k nespočetnému množstvu kníh a budú si vytvárať vlastné knižnice, aby mohli svoje elektronické knihy lepšie spravovať.

Vyhľadávanie konkrétnej knihy alebo časti knihy je tiež celkom jednoduché vďaka funkcii vyhľadávania bezplatnej čítačky elektronických kníh, ktorá umožňuje rýchle a jednoduché vyhľadávanie konkrétneho obsahu v rámci elektronickej knihy.

Celkovo tento program poskytuje vynikajúci zážitok z čítania pre každého, kto hľadá efektívny spôsob, ako spravovať svoju knižnicu elektronických kníh a zároveň si užívať vysokokvalitný materiál na čítanie bez akýchkoľvek nákladov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Media Freeware
Stránka vydavateľa http://www.mediafreeware.com
Dátum vydania 2014-09-23
Dátum pridania 2014-09-11
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 481

Comments: