BBC iPlayer News for Mac

BBC iPlayer News for Mac 1.0

Mac / Onemac.net / 201 / Úplná špecifikácia
Popis

BBC iPlayer News for Mac je softvér na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý vám umožňuje prehliadať a sledovať televízne a rozhlasové programy na prehrávači BBC iPlayer. S týmto softvérom môžete jednoducho sledovať svoje obľúbené relácie priamo z vášho Mac OS X Dashboard.

BBC iPlayer je populárna streamovacia služba, ktorá ponúka širokú škálu televíznych a rozhlasových programov. S BBC iPlayer News pre Mac máte jednoduchý prístup ku všetkým týmto programom. Softvér poskytuje intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje vyhľadanie obsahu, ktorý chcete sledovať alebo počúvať.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť poskytnúť podrobné informácie o každom programe. Môžete si prezerať spravodajské články, recenzie a kategórie súvisiace s každým programom. Tieto informácie vám pomôžu urobiť informované rozhodnutia o tom, aký obsah budete pozerať alebo počúvať.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho schopnosť sledovať vašu históriu pozerania. To znamená, že ak začnete sledovať program, ale nemáte čas ho dokončiť, môžete sa vrátiť neskôr a pokračovať tam, kde ste prestali.

BBC iPlayer News pre Mac tiež ponúka celý rad možností prispôsobenia. Môžete si vybrať z rôznych tém a rozložení, čo uľahčuje prispôsobenie vzhľadu a štýlu softvéru podľa vašich preferencií.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý spôsob prístupu ku všetkému skvelému obsahu dostupnému v prehrávači BBC iPlayer z vášho Mac OS X Dashboard, potom nehľadajte nič iné ako BBC iPlayer News pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Onemac.net
Stránka vydavateľa http://onemac.net
Dátum vydania 2014-09-03
Dátum pridania 2014-09-03
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Miniaplikácie a miniaplikácie
Verzia 1.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 201

Comments:

Najpopulárnejší