Best To Call

Best To Call 4.14

Windows / Best To Call / 161 / Úplná špecifikácia
Popis

Najlepšie volať: Najlepší softvér na lacné hovory

Nebaví vás platiť prehnané poplatky za medzinárodné hovory? Chcete zostať v kontakte so svojimi najbližšími bez toho, aby ste zruinovali banku? Nehľadajte nič iné ako Best To Call, dokonalý softvérový telefón na lacné hovory.

S Best To Call môžete uskutočňovať vysokokvalitné hlasové hovory a videohovory cez 3G, WiFi alebo 4G LTE za neuveriteľne nízke sadzby. Či už voláte do národných alebo medzinárodných destinácií, náš softvérový telefón zaistí, že za svoje peniaze dostanete najlepšiu hodnotu.

To však nie je všetko. S Best To Call získate aj bezplatný roaming, takže môžete zostať v spojení aj pri cestách do zahraničia. Už si nemusíte robiť starosti s drahými poplatkami za roaming alebo nespoľahlivým sieťovým pokrytím – náš softvérový telefón vám pomôže.

Začať s Best To Call je jednoduché. Jednoducho si u nás vytvorte nový účet a začnite hneď lacno volať. Neexistujú žiadne poplatky za pripojenie, žiadne zmluvy a žiadne skryté poplatky – iba čistá úspora na účtoch za telefón.

Náš softvérový telefón využíva technológiu SIP na zabezpečenie krištáľovo čistej kvality hlasu a spoľahlivého pripojenia zakaždým. Môžete ho použiť na svojom mobilnom zariadení alebo počítači na lacné medzinárodné hovory odkiaľkoľvek na svete.

Tak načo čakať? Stiahnite si Best To Call ešte dnes a začnite si užívať lacné hovory ako nikdy predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Best To Call
Stránka vydavateľa http://www.besttocall.com
Dátum vydania 2014-08-10
Dátum pridania 2014-08-10
Kategória Komunikácia
Podkategória Webové telefóny a softvér VoIP
Verzia 4.14
Požiadavky OS Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 161

Comments: