Riffstation for Mac

Riffstation for Mac 1.5

Mac / Sonic Ladder / 2293 / Úplná špecifikácia
Popis

Riffstation pre Mac: The Ultimate Practice App pre gitaristov a hudobníkov

Ste gitarista alebo hudobník a chcete posunúť svoje cvičenia na vyššiu úroveň? Nehľadajte nič iné ako Riffstation pre Mac, dokonalú cvičnú aplikáciu navrhnutú špeciálne pre gitaristov a hudobníkov.

S Riffstation môžete ľahko získať akordy pre akúkoľvek skladbu vo vašej zbierke. Jednoducho nahrajte svoje obľúbené skladby a nechajte Riffstation urobiť zvyšok. Budete môcť vidieť akordové diagramy synchronizované s hudbou, čo uľahčuje sledovanie a rýchle učenie sa nových skladieb.

To však nie je všetko – Riffstation vám tiež umožňuje spomaliť alebo zrýchliť akúkoľvek hudbu, takže môžete cvičiť vlastným tempom. To je obzvlášť užitočné pri učení zložitých sól alebo zložitých akordových postupov.

Okrem toho vám Riffstation umožňuje zmeniť tóninu alebo výšku akejkoľvek skladby. To znamená, že ak je skladba príliš vysoká alebo príliš nízka pre váš hlasový rozsah, môžete ju zodpovedajúcim spôsobom upraviť. Táto funkcia je tiež skvelá na experimentovanie s rôznymi zvukmi a štýlmi.

Ďalšou jedinečnou vlastnosťou Riffstation je jej schopnosť izolovať alebo stlmiť špecifické nástroje v mixe. Napríklad, ak sa snažíte naučiť gitarové sólo, ale máte problém ho počuť cez iné nástroje v mixe, jednoducho izolujte gitarovú stopu pomocou intuitívneho rozhrania Riffstation.

Nakoniec, možno jednou z najužitočnejších funkcií Riffstation je jej schopnosť vytvárať dokonalé cvičné slučky synchronizované s rytmom. To znamená, že ak vám nejaká časť skladby robí problémy, jednoducho ju opakujte, kým ju nezvládnete.

Celkovo, či už ste skúsený gitarista, ktorý chce zlepšiť svoje zručnosti, alebo začiatočník, ktorý práve začína na svojej hudobnej ceste, Riffstation pre Mac má všetko, čo potrebujete, aby ste svoje tréningy posunuli do nových výšin. Tak načo čakať? Stiahnite si Riffstation ešte dnes a začnite cvičiť ako nikdy predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Sonic Ladder
Stránka vydavateľa http://www.riffstation.com/contact.html
Dátum vydania 2014-08-10
Dátum pridania 2014-08-10
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Iné
Verzia 1.5
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Požiadavky None
cena $49.99
Stiahnutie za týždeň 17
Celkový počet stiahnutí 2293

Comments:

Najpopulárnejší