iStonsoft Android SMS+Contacts Recovery for Mac

iStonsoft Android SMS+Contacts Recovery for Mac 2.0.19

Mac / iStonsoft Studio / 172 / Úplná špecifikácia
Popis

iStonsoft Android SMS+Contacts Recovery for Mac je výkonný obslužný softvér, ktorý vám umožňuje obnoviť odstránené alebo stratené kontakty a textové správy z vášho zariadenia Android v systéme Mac OS X. S rastúcou popularitou telefónov s Androidom sa stal základným nástrojom pre tých, ktorí chcú chrániť svoje dôležité údaje.

Softvér je navrhnutý s užívateľsky prívetivým rozhraním, ktoré uľahčuje používanie aj začiatočníkom. Ponúka jednoduchý 3-krokový proces na obnovenie stratených údajov, vďaka čomu sú dostupné každému, kto ich potrebuje.

Jednou z kľúčových funkcií aplikácie iStonsoft Android SMS + Contacts Recovery je jej schopnosť obnoviť odstránené alebo stratené kontakty zo všetkých druhov telefónov s Androidom. Či už ste svoje kontakty omylom odstránili alebo sa stratili v dôsledku zlyhania systému, tento softvér vám ich pomôže rýchlo a jednoducho získať.

Okrem toho softvér tiež podporuje takmer všetky populárne mobilné telefóny so systémom Android vrátane Samsung, HTC, Motorola, Sony a mnohých ďalších. To znamená, že bez ohľadu na to, aký typ telefónu máte, iStonsoft Android SMS+Contacts Recovery vám môže pomôcť obnoviť dôležité údaje.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho schopnosť hlboko skenovať a zobraziť ukážku odstránených údajov pred obnovením. To znamená, že pred vykonaním procesu obnovy môžete presne vidieť, ktoré súbory je možné obnoviť. To šetrí čas a zaisťuje, že sa obnovia iba relevantné súbory.

Celkovo je iStonsoft Android SMS+Contacts Recovery for Mac základným nástrojom pre každého, kto chce mať pokoj, pokiaľ ide o ochranu svojich dôležitých údajov na svojom zariadení so systémom Android. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v kombinácii s výkonnými funkciami z neho robí jeden z najlepších nástrojov dostupných na dnešnom trhu.

Ak teda hľadáte spoľahlivé riešenie na obnovenie stratených kontaktov a textových správ na počítači so systémom Mac OS X, potom nehľadajte nič iné, ako obnovenie SMS+kontaktov pre Android pre iStonsoft!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iStonsoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.istonsoft.com/
Dátum vydania 2014-08-09
Dátum pridania 2014-08-09
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Iné
Verzia 2.0.19
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky Intel 512MHz; 100M Hard disk and above
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 172

Comments:

Najpopulárnejší