MAC - ETL Google Analytics Data to MySQL / MS SQL Server for Mac

MAC - ETL Google Analytics Data to MySQL / MS SQL Server for Mac 4.2

Mac / ETL My Data / 25 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak hľadáte výkonný a efektívny nástroj, ktorý vám pomôže automatizovať a naplánovať vaše úlohy ETL, nehľadajte nič iné ako údaje MAC – ETL Google Analytics do MySQL/MS SQL Server pre Mac. Tento obchodný softvér je navrhnutý tak, aby vám uľahčil extrahovanie údajov zo služby Google Analytics a ich načítanie do databázy MySQL alebo MS SQL Server.

S MAC - ETL Google Analytics Data na MySQL/MS SQL Server pre Mac môžete nastaviť automatizované úlohy, ktoré bežia na dennej, týždennej alebo mesačnej báze. Znamená to, že môžete stráviť menej času manuálnym získavaním údajov zo služby Google Analytics a viac času analýzou štatistík, ktoré tieto údaje poskytujú.

Jednou z kľúčových výhod používania MAC - ETL Google Analytics Data na MySQL/MS SQL Server pre Mac je jednoduchosť použitia. Softvér sa dodáva s informačným videom, ktoré vás prevedie procesom nastavenia vašej prvej úlohy. Okrem toho je používateľské rozhranie intuitívne a ľahko sa v ňom pohybuje, takže aj keď nemáte rozsiahle skúsenosti s nástrojmi ETL, mali by ste byť schopní rýchlo začať pracovať.

Ďalšou výhodou používania MAC - ETL Google Analytics Data na MySQL/MS SQL Server pre Mac je jeho flexibilita. Softvér podporuje databázy MySQL aj MS SQL Server, takže bez ohľadu na platformu, ktorú vaša organizácia používa, tento nástroj by mal bezproblémovo fungovať s vašou existujúcou infraštruktúrou.

Pokiaľ ide o výkon, údaje MAC - ETL Google Analytics na MySQL/MS SQL Server pre Mac poskytujú pôsobivé výsledky. Softvér bol optimalizovaný špeciálne na použitie s veľkými množinami údajov zo služby Google Analytics, takže aj keď sa každý deň zaoberáte miliónmi riadkov údajov, tento nástroj by to mal zvládnuť bez toho, aby ste sa zapotili.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý a efektívny spôsob automatizácie úloh ETL zo služby Google Analytics do databázy servera MySQL alebo MSSQL v systéme MacOS, potom nehľadajte nič iné ako údaje MAC - ETL Google Analytics na server MYSQL/MS SQL pre Mac! Vďaka jednoduchému používateľskému rozhraniu v kombinácii s výkonnými funkciami, ako sú možnosti plánovania, ako aj podpora naprieč viacerými platformami vrátane serverov MYSQL a MSSQL – v skutočnosti neexistuje nič podobné, ako to! Prečo teda nezavítať ešte dnes na www.etlmydata.com, kde máme viac informácií o našom produkte?

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ETL My Data
Stránka vydavateľa http://www.etlmydata.com
Dátum vydania 2014-07-21
Dátum pridania 2014-07-21
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 4.2
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 25

Comments:

Najpopulárnejší